3 traditionsrige julemarkeder

Foto: Julemarked.nu

Oplev et univers af traditionel og gammeldags jul i centrum af København på tre af de største og mest kendte julemarkeder.

H.C. Andersens julemarked

Kom i julestemning og nyd julens duft, smag og atmosfære på H.C. Andersens julemarked. I år flytter markedet fra Kulturtorvet til større og bedre omgivelser ved det nye Axel Towers, 100 meter fra Rådhuspladsen. Julemarkedet byder på en masse sjove og spændende julegaveideer i de mange julepyntede hytter. Du kan stille sulten med hjemmelavede æbleskiver, varm gløgg, kakao, glühwein, originale tyske pølser fra trækulsgrill og brændte mandler.

Julemarked H.C. Andersen

Der er gratis adgang og åbent mandag til torsdag fra 11-19 samt fredag og lørdag fra 11-20 frem til den 22. december.

Juleeventyr på Kongens Nytorv

Julemarkedet på Kongens Nytorv tager dig på en rejse tilbage til dine bedsteforældres jul. Der vil være mange hyggelige og julepyntede boder midt i de historiske rammer. I 1670 grundlagde Christian den 5. Kongens Nytorv, og sidenhen har pladsen været brugt til alt fra militærparader, skøjteløb og glad studenterdans. Med udsigt til de smukke juleudsmykninger på Hotel d’Angleterre og Magasin, kan du kigge på pynt og julegaver i de mange flotte boder.

Julemarkedet byder på spiselige julelækkerier, varm kakao med flødeskum, rigtig jule apple punch med anis, appelsin og nelliker.

Kongens Nytorv

Der er gratis entre og åbent mandag til torsdag fra 11-19 samt fredag og lørdag fra 10-21 og søndag fra 10-19.

Deutsch’s julemarked på Højbro Plads

Kom i julestemning, når Højbro Plads åbner for en eventyrlig verden med pyntede juletræer, 280.000 funklende julelys, mekaniske drillenisser i fem julehytter, rensdyr og julemandens kane. Det er en hyggelig lille juleby med små røde bjælkehytter med bindingsværk i dansk design. Hytterne vil være fyldt med julelækkerier og glaskunst, papirklip, delikatesser, uldsokker og strik. Den lille juleby byder blandt andet på danske kunsthåndværker, taskesnedkeren med unik dansk design, tyske grillpølser og Reich- familiens hjemmelavede glühwein, som er brygget af anerkendte brygmestre siden 1882.

Højbro Plads

Entreen er gratis og der er åbent mandag til onsdag fra 11-19, torsdag fra 11-20, fredag fra 11-21, lørdag fra 10-21 og søndag fra 11-18.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!