Copenhagen Fashion Festival

Ventetiden er snart ovre. Copenhagen Fashion Festival venter lige om hjørnet, og er klar med inspiration og oplevelser for modeinteresserede.

Denne artikel vil give et lille indblik i, hvad der sker rundt om i byen i perioden, hvor festivalen foregår.

Første festival i 2008

De senere år er Skandinavien og ikke mindst Danmark plottet på verdenskortet. Arkitektur og design er områder, som ofte vækker stor begejstring i udlandet, hvilket naturligvis betyder større fokus og dermed større mulighed for at lave forretning. Copenhagen Fashion Festival er et godt eksempel på, at vi i Danmark har stor succes i modebranchen. Festivalen startede i 2008 og siden hen har festivalen både øget antallet af besøgende og antallet af events under festivalen. Under festlighederne vil der være mange forskelligartede begivenheder. F.eks. vil der være modeudstillinger, gadefester, minikoncerter, konkurrencer og shoppingevents, hvor det er muligt at gøre en god handel. Forhåbentligt kan vi med denne artikel give dig, kære læser, et lille overblik over nogle af begivenhederne.

Oplev “Behind the scenes”

Lørdag d. 31. januar kl. 13.30 – 17.00 kan du opleve den hektiske atmosfære, som opstår inden de store modeshows. Det hele foregår hos Apair, Ny Østergade nr. 3. Stylister fra Dennis Knudsen vil style og klæde modeller på, samtidig med du nyder en drink eller to og lytter til DJ Flip.

Gratis adgang

Mode på Museum

Torsdag d. 29. Fredag d. 30. og lørdag d. 31. januar fra 16-17 er der rundvisning på Design Museum Danmark. Her får du en guidet rundvisning af stedets kurator, som fortæller nærmere om museets nye faste tekstiludstilling. Der vil være sjove anekdoter om udstillingens mest ekstravagante kjoler, og ligeledes vil der gives en modehistorisk gennemgang. Lige fra rococo tidens beklædning til nutidens Haute Couture.

Rundvisningen koster 100 kr. og man mødes i museets foyer.

Få inspiration fra Mads Nørgaard og modeforsker Else Skjold

Fredag d. 30. januar 17-20 kan du høre nærmere om tendenserne indenfor herremode formidlet af designeren Mads Nørgaard og modeforskeren Else Skjold. Ligeledes vil diskussionen handle om, hvad der bestemmer mændenes valg af tøj, og er mænds modevalg mere bæredygtig end kvinders?

Foredraget finder sted hos Design Society, H.C. Andersens Boulevard 27.

Gratis adgang

Meget meget mere

Kan disse tre modeevents friste, så er der meget mere spændende læsestof på hjemmesiden for Copenhagen Fashion Festival.

Du kan komme ind på siden ved at trykke her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!