World Press Photo – Verdens bedste pressebilleder 2015

World Press Photo- Verdens bedste pressebilleder 2015Foto: worldpressphoto.org

Verdens bedste pressefotos udstilles lige nu i Politikens Hus, hvor du kan opleve fotoudstillingen World Press Photo 2015 indtil 22. oktober. Vinderbilledet er dansk

For femte gang huser Pressen i Politikens Hus World Press Photo i København. Fotoudstillingen, der præsenterer verdens bedste pressefotografier fra 2015, består af i alt 170 billeder. På udstillingen, der varer indtil 22. oktober, konfronteres vi med årets store begivenheder og verdens vidundere såvel som rædsler.

Se verdens bedste pressefotos

World Press Photo er verdens største og mest prestigefyldte fotokonkurrence. Her kåres årligt de bedste billeder indenfor kategorier som nyhedsfotografier, portrætter, sport og hverdagsbilleder. Det er dem, der efterfølgende udstilles i en lang række lande heribandt Danmark.

Udstillingen World Press Photo 2015 er ikke alene en opvisning i fotografi, men også øjebliksbilleder af, hvordan verden så ud i året, der gik. Her serveres virkeligheden lige så rå og brutal, men også så inderlig og smuk, som den kan være.

Det allerbedste er dansk

I en dansk sammenhæng er World Press Photo udstillingen i år helt speciel. Vinderbilledet er nemlig taget af en dansker, Politiken-fotografen, Mads Nissen.

Se Mads Nissens foto af forbudt kærlighed mellem to mænd og de andre vindere på World Press Photo udstillingen.

World Press Photo kan ses indtil den 22. oktober i Pressen i Politikens Hus, Rådhuspladsen 37.

Læs mere om World Press Photo 2015 her

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!