Marianne Faithfull i DR Koncerthuset

Marianne FaithfullFoto: jazz.dk

Kunstneren Marianne Faithfull haler dig ind i en tilstand af fuldt nærvær. Det er ganske umuligt at koncentrere sig om andet end hendes sang. Snyd ikke dig selv for en stor oplevelse den 8. november i DR Koncerthuset

Jubilæumskoncert

Marianne Faithfull fejrer 50 år på scenen med en turne på flere europæiske skrå brædder. Stående klapsalver følger koncerten og understreger den bemærkelsesværdige musikalske karriere som sangerinden markerer efter sit seneste udspil, Give My Love To London. Den 8. november kommer turneen til København, nærmere bestemt Koncertsalen i DR Koncerthuset, som står som arrangør i samarbejde med CHP Jazz.

Køb billet til Marianne Faithfull i DR Koncerthuset – klik her

Sangerinde

Marianne Faithfull bevæger sig rundt mellem flere musikgenrer, herunder folk, country, jazz, pop og rock. Marianne kan bryste sig af 40 udgivelser af albums og singler og samarbejder med blandt andre David Bowie, Roger Waters, Nick Cave, Anne Calvi og Mick Jagger. Marianne synger både egne, fælles og andres tekster. Anmelderne anerkender hendes tekster som originale.

Skuespillerinde

Både film, TV og teater er medier, som formidler Mariannes talenter. Hun spiller roller i hele paletten fra engel til djævel. I Pink Floyds The Wall spillede hun Pink’s mor. På TV udforsker hun sin egen baggrund, ved at søge viden om sin mor, som var baronesse og danser. På teatret i Linz var Marianne med i opsætningen af Seven Deadly Sins.

Forfatteren og livet

Marianne Faithfulls liv er en historie for sig, eller rettere flere historier. Marianne inviterer til at lære hende at kende gennem sine selvbiografier og biografier af andre. Næste mulighed for at møde Marianne er på det amerikanske bibliotek i Paris, hvor hun deltager i en konversation den 16. september 2015.

Læs mere om Marianne Faithfull – klik her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!