Kunsthåndværk i Brøndsalen

I efterårsferien omdanner 27 kunsthåndværkere fra hele landet Brøndsalen på Frederiksberg til en kreativ markedplads, hvor du kan gøre et enestående fund.

Interessen for det autentiske, gode håndværk er stor. På markedet i Brøndsalen kan du opleve dansk design og kunsthåndværk af høj kvalitet, og se, hvordan de traditionelle håndværk bliver holdt i live i en tid, hvor meget bliver masseproduceret billigst muligt i udlandet.

Årets hovedattraktioner

Som gæst får du rig mulighed for at få en snak med stadeholderne om deres værker. Du kan gå på opdagelse i alt fra keramik, tekstil og grafik til smykker, skulpturer, glas og pileflet.

Mød blandt andre:

  • Brodøsen Bettina Andersen. Broderi er blevet populært igen, og håndværket er gennem de seneste år blevet fornyet. Det ses tydeligt i Bettinas arbejder, som omfatter håndbroderede lamper, tasker og tekstile malerier.
  • Knivmager Leif Pedersen, der fremstiller håndlavede knive af bl.a. hvalros, mammut, sterlingsølv og ibenholt. En kniv, der ligger godt i hånden, er det bedste værktøj man kan få.
  • Søren Kai, der giver genbrugsmaterialer nyt liv ved at omdanne dem til lampeinstallationer.
  • Allan Bauer, som arbejder i granit. Det eneste værktøj han bruger er en vinkelsliber. Derfor vil to af hans skåle aldrig være ens.

Der er gratis entre til markedet, og du kan købe kaffe og kage i cafeen, hvis du trænger til et lille hvil mellem alle de spændende indtryk.lampeba

Åbningstider

Torsdag d. 20. oktober kl. 12.00-18.00.
Fredag   d. 21. oktober kl. 11.00-18.00.
Lørdag   d. 22. oktober kl. 11.00-18.00.
Søndag d. 23. oktober kl. 11.00-17.00.

Læs mere om kunsthåndværk-markedet i Brøndsalen her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!