To gode Julekoncerter

Gode julesange opføres i forskellige kirker rundt om i landet. Her giver vi en lille guide til nogle af de kunstnere som optræder i kirkerne

Vi juler på redaktionen, hvilket ses i vores seneste indlæg. I dette indlæg er det julemusikken, vi har kastet os over. Desværre er de fleste julekoncerter i København udsolgte, og derfor giver vi forslag til, hvor du ellers kan lytte til de stemningsfulde koncerter, hvis du tager lidt uden for København.

Kurt Ravn i Strandmarkskirken i Hvidovre

Kurt Ravn er en alsidig herre. Han har ofte medvirket i store danske tv-produktioner som skuespiller, men samtidig med dette har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter over hele landet og CD-indspilninger. F.eks. har han været med i udgaver af West Side Story, Evita, og Les Miserable. I skrivende stund er det muligt at opleve Kurt Ravn i Strandmarkskirken i Hvidovre d. 9. december kl. 19.30.

Køb billetter her.

Marie Karmen Koppel i Hørsholm kirke

Julestemningen vil med garanti ramme publikum under Koppels julekoncerter. Danmarks gospel diva har ry for at give en koncert ud over det sædvanlige, hvilket også vil være tilfældet under julekoncerterne. Repertoiret til koncerterne spænder over klassiske amerikanske julesange som “SIlent Night” og “White Christmas” til smukke gospelsange. De stemningsfulde omgivelser og Koppels enorme stemmepragt giver publikum en stor oplevelse. Koncerten kan opleves d. 21. december kl. 16.30 i Hørsholm kirke.

Køb billetter her.

Guiden her indeholder, ifølge os, de to mest interessante ikke-udsolgte julekoncerter omkring København. Hvis man ønsker at undersøge nærmere, hvor andre kunstnere optræder andre steder i landet eller vil læse mere om julekoncerterne så er hele listen på denne side: Julekoncerter.dk

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!