Andreas Bo show: Folkekær genbrugsparodi

Andreas Bo viser igen sine evner for parodi frem og lover et dejligt pjattet show. Det serverede han, men glemte at ryste nye mimiker ud af ærmet i sit nye show FIFTI-FIFTI.

Anmeldelse.

Fra det øjeblik Andreas Bo tog sine første spæde skridt i Cirkusrevyen vandt han en plads i danskernes hjerter. Han kunne sætte gang i underholdningen i en tid, hvor vi ikke havde lært at bære over med Thomas Blachman og savnede Kim Larsen. Med to tidligere store shows i bagagen var forventningerne også høje til den lange mands nye comedyshow “FIFTI-FIFTI”.

Komik med speederen i bund

Med fægtende lemmer og vibrerende stemmebånd begyndte Andreas Bo sit nye show på ægte revymanér. Han hoppede derefter videre til en oplevelse i Telia Parkens VIP afdeling. Fluks smed han kasketten på og var Kim Larsen. Dernæst blev guitaren taget i brug og sådan fortsatte showet.

Der var spark i komikeren, der fór fra den ene genbrugsparodi til den anden. De blev holdt sammen af monologer, der blandt andet omhandlede en dalende interesse for porno, men voksende lykke over det sidste karamelbolsje. I minutterne mellem parodierne kunne publikum også få pusten fra hyggelatteren med en undertone af medlidenhed og undre sig over, om Romeo & Julie fungerer som improteater med en mønt som instruktør.

Showet igennem slyngede komikeren kække bemærkninger og til tider sjofle tanker ud, som grundet et godt verbalt spin satte gang i lattermuskulaturen. Momenterne var desværre korte, for komikeren havde travlt med det næste på dagsordenen. Endnu en genbrugsparodi.

Tilfældighedernes spil

Andreas Bo’s holdte så sandeligt en fest for sine favorit parodiofre fra ind-og udland. Desværre er det ikke længere nok. Skønt komikeren i forbindelse med showet har produceret et finurligt magasin om sig selv og en tilhørende plade med ti nye numre til FIFTI kroner, har hans kartotek af parodiofre brug for nye personligheder.

Vi har set Kim Larsens lange tunge, vi har hørt Clement Kjersgaard snakke om bistik i underlæben, og vi har om noget set Thomas Blachman være endnu mere dyb end originalen. Andreas Bo kan bestemt ramme tone og mimik af nævnte danskere til perfektion, men vi har set det. Vi er blevet stopfodret med det de seneste par år, og det er på tide, at komikeren lægger sit ansigt i nye folder. Trods en FIFTI-FIFTI gennemspilning af Romeo & Julie satsede komikeren på publikum og tilfældighederne, sidstnævnte er humlen ved hele showet. Med lidt mere gennemtænkning kunne elementet blive det friske pust, som det pjattede og hyggelige skønt haltende show mangler.

“FIFTI-FIFTI” spiller på Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København V, på udvalgte datoer i marts, hvorefter showet skal på landsturné.  

Læs mere om Andreas Bos show FIFTI-FIFTI og bestil billetter her. 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!