Bogforum 2016 i Bella Center Copenhagen

Bogforum 2017Foto: Bogforum.

I morgen åbner årets Bogforum, der i tre dage byder på et væld af forfatterinterviews, oplæsning og underholdning – altsammen i litteraturens tegn.

De næste tre dage bliver et slaraffenland for læseheste, når Bella Center Copenhagen er ramme om Bogforum 2016. Her kan du møde en lang række bogaktuelle forfattere og deltage i hele den store sociale event, som Bogforum også er. Bogforum fejrer sine første 25 år med hele paletten af, hvad bogbranchen formår indenfor skønlitteratur, prosa og lyrik, livsstil, mad, mode og have, krimier og sci-fi, personlig udvikling og rejsebeskrivelser….kun fantasien sætter grænser.

Bogforums Debutantpris 2016 uddeles

Bogforum åbner med offentliggørelse af vinderen af Bogforums Debutantpris 2016. Juryen, bestående af forskellige grene fra bogbranchen, har nomineret ikke færre end 44 titler, og denne liste er shortlistet til 10 forfattere. Blandt tidligere modtagere af prisen finder vi Anne-Cathrine Riebnitzsky og Martin Kongstad, der begge er præsenteret på dette års Bogforum. Ved SCENEN kl. 10:30 vil forfatteren og historikeren, Tom Buk-Swienty, holde åbningstalen i morgen fredag den 11. november.

Leif Davidsen og Pia Tafdrup

De næste tre dage byder på et tætpakket program med interviews, oplæsning og underholdning fra kl. 10:00. Du har mulighed for både at opleve højt profilerede forfattere, som bl.a. Leif Davidsen og Pia Tafdrup eller høre skuespilleren Henrik Kofoed læse H.C. Andersen. Du kan også vælge at søge ud i periferien af messen og besøge stande, hvor mindre kendte forfattere vil fortælle om deres forfatterskab og seneste udgivelser. Hvem ved, måske får du en ny yndlingsforfatter? Et forslag kunne være den nordjyske Peter Mouritzen. Ham kan du møde på Stand C4-025 fredag, hvor han fortæller om sine bøger.

Buk-Swienty om Karen Blixen og hendes bror

Det er en virkelig god idé hjemmefra at lægge sit eget program for, hvad man i hvert fald ikke vil gå glip af. Bogforums hjemmeside giver god mulighed for at gemme alt det, der fanger din interesse. Med så rigt og alsidigt et program, kan man nemt føle sig som et barn i en slikbutik. Hvis du både vil høre Tom Buk-Swienty, fortælle om Tommy og Tanne, Karen Blixen og hendes bror, Sebastian Klein om sin bog Fra min faders skygge og Jan Guillou om Ægte amerikanske cowboybukser, har du mulighed for at købe en partoutbillet til alle tre dage.

Bogforum 2016 finder sted i Bella Center Copenhagen, Center Boulevard 5, 2300 København S fra fredag den 11. -13. november.

Åbningstider:
Fredag 11. november kl. 10:00 – 19:00
Lørdag 12. november kl. 10:00 – 18:00
Søndag 13. november kl. 10:00 – 18:00
Billetpriser:
Voksen: 140,00 DKK.
Barn (4-12 år): 55,00 DKK.
(Gratis entre for børn fredag den 11. november. Max 2 børn pr. betalende voksen).
Familiebillet (2 voksne og 2 børn): 325,00 DKK.
Partoutbillet til alle 3 dage: 285,00 DKK.
Find vej:
Lad bilen stå og benyt offentlig transport. Det er meget nemmere.
Metro: M1, stoppested: Bella Center Station.
Bus: 4A, 34, 250S, stoppested: Bella Center, Indgang Vest (Center Østvej).

Læs mere om Bogforum 2016 her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!