Bogforum i Bella Center

Bogforum i Bella CenterFoto: bogforum.dk

Årets store begivenhed for bogorme og læseheste finder sted for 24. gang og Bella Center er vært. Her kan du blive inspireret til nye læseoplevelser, møde dine yndlingsforfattere og få signeret din bog.

Er du en læsehest, der er vild med bøger, så sæt kryds i kalenderen fredag d. 6. november, når den store bogevent i Bella Center åbner dørene til tre dages slaraffenland. Her samler begivenheden både danske og internationale forfattere, samt alverdens bogorme.

Bogforum, der i Danmark er den største begivenhed i bøgernes verden, holdes i år for 24. gang. Den populære bogevent løber fra d. 6.- 8. november og her kan du opleve en bred vifte af danske og udenlandske forfattere.

En lang række forfatterbesøg

Åbningstalen holdes af fantasyforfatteren Lene Kaaberbøl, og herefter er der mulighed for at opleve et hav af interviews med en lang række forfattere indenfor for forskellige genre over de tre dage.

De i alt 8 scener får bl.a. besøg af Kim Leine, Erik Valeur, Puk Damsgaard, Ida Jessen, Jan Guillou, Thomas Helmig, Anne Hjernøe, Rufus Gifford og Anne Lise Marstrand-Jørgensen, foruden Henning Mortensen og Kamilla Hega Holst, der begge er nominerede til DR Romanprisen 2016. Blot for at nævne nogle få af de mange. Endeligt vil Klaus Rifbjerg blive hyldet og mindet med læsernes bedste anekdoter om den store danske forfatter.

Køb billetter og læs mere om Bogforum her.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!