Distortion og Folkefest ved Christiansborg

Distortion 2015 byder på talrige musikoplevelser i det københavnske byliv, og i anledningen af 100-året for den danske grundlov inviterer Folketinget og regeringen til kæmpe folkefest ved Christiansborg i samarbejde med Distortion og Dansk Kvindesamfund

En uge med musik og organiseret kaos

Traditionstro inviterer Distortion fra d.3.-7. juni til byfest. Her kan den musikinteresserede gå på opdagelse blandt festivalens over 40 forskellige lydsystemer, langbordsmiddage, klassisk musik, børnedistortion og meget mere. I festens første to dage arrangeres talrige dagskoncerter i indre København på Nørrebro og Vesterbro.

Uden for byfestens lidt kaotiske rammer arrangerer Distortion Club i aftentimerne flere koncerter blandt Københavns mange spillesteder og i nogle tilfælde indtager aftenens koncerter også byens teatre, museer, svømmehaller og broer.
Festivalens sidste dage slutter af med en stor fest på Refshaleøen, hvor programmet står på musik og diverse interaktive overraskelser.

Festivalens forskellige fester kræver hver et adgangsgivende festivalarmbånd, som købes på billetlugen.

Folkefest ved Christiansborg

På festivalens tredje dag d.5. juni inviterer Folketinget og Regeringen til folkefest ved Christiansborg. Her fejres 100-året for den danske grundlov, hvor kunstnere og flere aktiviteter blandt andet fra Distortion gæster folkefesten. De besøgende kan på den måde stadig være en del af den store byfest og deltage under mere afdæmpede omgivelser.

Her kan man både deltage i folkefestens rolige, kulturelle arrangementer og i de mange koncerter og fester, og meget af det ganske gratis. Arrangementet byder i den forbindelse på flere kunstinstallationer, hvor man kan gå på opdagelse i folketingets billedudstilling om ligestilling, rettigheder og fællesskab. Af andre lignende arrangementer inviteres man på et live-redaktionsmøde, hvor man kan opleve Jack Lang, Anders Morgenthaler, Lars Refn, Martin Zerlang i aktion og se udarbejdelsen af et demokratimagasin.

For den mere festinteresserede gæst arrangeres blandt andet et folkedanskursus. Derudover kan du som gæst fejre Grundloven under arrangementets klassiske fødselsdagsfest med flag, balloner, kage og musik.

Nyttige links

Læs mere om Distortion
Læs mere om folkefesten for fejring af 100-året for den danske grundlov og her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!