Anmelderroste ‘Vrede’ når nu Hippodromen

Troels Lyby og Sarah Boberg i Vrede i FolketeatretTroels Lyby og Sarah Boberg i Vrede på Folketeatret. Foto: Thomas Petri.

Der er højaktuelle temaer på spil i Folketeatrets forestilling Vrede, der efter en landsturné får københavnerpremiere i aften på Hippodromen. Rollelisten tæller en række stjerneskuespillere, blandt andre Troels Lyby og Sarah Boberg.

Helliger målet midlet? Og kan et vigtigt budskab undskylde en handling? Disse klassiske dilemmaer sættes i fokus i dramaet Vrede, der har københavnerpremiere i aften den 29. marts. Den anmelderroste forestilling, der har været på landsturné, er baseret på australske Joanna Murray-Smiths stykke Fury, og er instrueret af sceneinstruktøren Madeleine Røn Juul. I forestillingen medvirker en række stjerneskuespillerne, blandt andre Troels Lyby, Sarah Boberg og Camilla Bendix.

Man følger den succesfulde og på overfladen stuerene familie bestående af hjerneforskeren Alice, romanforfatteren Patrick og deres søn Joe. Familiens fundament og selvforståelse må revurderes, da en hadefuld og kriminel handling, udført af Joe, får konsekvenser for familien i form af dunkle afsløringer af Alice’s fortid, og man finder ud af, at mor og søn har mere end bare DNA tilfælles.

‘Godt’ eller ‘ondt’?

Højre- og venstreorienterede bevægelser i konflikt er et tema, der præger mediebilledet og vores virkelighed i dag. Begge parter mener, at de kæmper for ‘det gode’ og i mod ‘det onde’ – men hvad er så definitionen på godt og ondt? Og hvad får et ungt menneske til at vælge vold frem for demokratiske metoder i forsøget på at ændre verden til ‘det bedre’? Disse temaer, der er at finde i vores virkelighed i dag, findes også i dramaet Vrede og dermed har stykket stor relevans i forhold til samtiden.

Forestillingen varer 1 time og 50 min. inkl. pause og kan opleves på Folketeatrets scene Hippodromen i Nørregade 39, 1165 København K. fra den 29. marts til 6. maj 2017.

Læs mere om billetter og forestillingen Vrede på Folketeatret her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!