Tag en bid af de skrå brædder på CPH Stage

CPH Stage

Nu er det tid til teaterfestivalen CPH Stage, der byder på 120 teateroplevelser over det meste af byen fra den 31. maj til den 11. juni. Oplev f.eks. hvad teatret kan, når emner som kvindekamp, vold i hjemmet og integration sættes i scene.

Teaterfestivalen CPH Stage har siden 2013 inviteret danskerne med i teatret for at vise, hvad dansk scenekunst kan. Festivalens centrum er i Skuespilhusets foyer, men forestillingerne er spredt til mange af byens offentlige rum, udvalgte spillesteder og teatre. Udover de udvalgte forestillinger byder festivalen også på debatter, fester, koncerter og meget mere.

’Hår på den’

'Hår på den'

Foto: Christian Geisnæs.

Blandt de i alt 120 forestillinger, som CPH Stage byder på i år, er ’Hår på den’. Forestillingen blev produceret i forbindelse med 100-året for kvindernes stemmeret, og vandt ved sidste års Reumert-uddeling Årets Særpris. Det er Teater Grob og Frit Fald, der står bag stykket, hvor fødemaskiner møder karrierekvinden og den slanke krop skal kunne prale med en fodboldrund, hård men stadig blød numse. Stykket vises på Teater Grob fra på onsdag den 31. maj til tirsdag den 6. juni.

Læs mere om ‘Hår på den’ og bestil billetter her.

Teater Grob, Nørrebrogade 37, 2200 København N.

’We Who Live Backwards’

We Who Live Backwards

Foto: Jonas Eng.

Virtual reality har i løbet af det seneste år listet sig ind i flere stuer, og nu har scenekunsten også taget den nye teknologi til sig. Med udgangspunkt i virtual reality tager Marwan Arkawi, der flygtede fra Syrien til Sverige, sit publikum med på sin rejse fra hjemland til vesten. Marwan Arkawi vil ikke stemples som endnu en asylansøger og med sin stemme og virtual reality-briller viser og fortæller han, hvad flugt indebærer. Forestillingen er på engelsk vises på Sort/Hvid fra onsdag den 31 .maj til søndag den 4. juni.

Læs mere om ‘We Who Live Backwards’ og bestil billetter her.

Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V.

’SHH’

Shh

Foto: Steve Loranze.

At kunne gøre op med et tabu på humoristisk vis er netop det den prisvindende, islandske kunstnergruppe RaTaTam gør med deres stykke. Forestillingen er kreeret på baggrund af interviews fra voldsofre og voldsudøvere i hjemmet. RaTaTam har i sinde at underholde deres publikum, men på samme tid få selvsamme publikums hjerneceller til at sitre med holdninger til vold i hjemmet. Stykket er på engelsk og kan ses på Teater V i Prøvehallen onsdag den 31. maj og torsdag den 1. juni.

Læs mere om ‘SHH’ og bestil billetter her.

Teater V i Prøvehallen, Porcelænstorvet 4, 2500 Valby.

Teaterfestivalen CPH Stage spiller fra den 31. maj til og med den 11. juni. 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!