Rod Stewart optræder i Royal Arena

Rod Stewart i Royal ArenaRod Stewart giver koncert i Royal Arena som det eneste sted i Skandinavien.

Rod Stewart besøger København som det eneste sted i Skandinavien i februar. Som 72-årig og efter en lang karriere kan hans popularitet stadig trække de verdensomspændende turneer.

Do ya think I’m sexy? Sådan sang Rod Stewart I 1978 på albummet ’Blondes have more fun’, og det er der sikkert stadig en del – især kvinder – der mener. Og nu er der endelig en chance for at se ham live igen. Som det eneste sted i Norden kommer Rod Stewart nemlig til København den 23. februar for første gang siden 1998. Turneen er døbt Rod Stewart Hits 2017, og byder på næsten alle sangerens hits fra 1970 til 2017. Med i bagagen har han også sit seneste udspil ’Another Country’, der er det 29. album i rækken, og som udkom sidste år.

Lang karriere med op- og nedture

Rod Stewart er lige fyldt 72 år og kan se tilbage på en lang og glorværdig karriere, som det vurderes har indbragt ham mere end 100 mio. kr. Tidligt i 1962 var han med til at skabe The Ray Davies Quartet, der senere blev det succesfulde engelske band The Kinks. Det varede nu kun kort. Herefter var han med i Steampacket, der på trods af flere kendte musikere ikke for alvor slog igennem. Efter en tur omkring Shotgun Express, der senere blev til Fleetwood Mac, fulgte succesbands som Jeff Beck Group og Faces. Han spillede med sidstnævnte gruppe helt frem til dens opløsning i 1975 – på trods af, at han allerede i fra 1969 udgav plader i eget navn.

Stor fodboldfan

Således udstyret med masser af erfaringer fulgte hans solokarriere, der har indbragt ham stribevis af hitlisteplaceringer, koncertturneer og meget mere. En lang succesfuld karriere, som naturligt nok også har budt på nedture, men på trods deraf kan Rod Stewarts popularitet stadig bære de verdensomspændende turneer.

Privatlivet har også været omskifteligt. Det omfatter bl.a. tre ægteskaber og syv børn, født mellem 1964 og 2005! Rod Stewart har også været ramt af en alvorlig kræftsygdom, men er åbenbart helt frisk igen. Stewart er en stor fodboldfan, og yndlingsklubben er skotske Celtic. Stewart opfatter sig nemlig som skotte, skønt født i London, da hans far kom fra Skotland.

Koncert i Københavns nye multiarena

Koncerten foregår i den helt nye superarena, Royal Arena, der ligger i Ørestad Syd, ikke langt fra indkøbscentret Fields. Royal Arena åbner – efter næsten et halvt års forsinkelse  – den 3. februar med fire koncerter med Metallica. Kort tid herefter følger så koncerten med Rod Stewart. Der er stadig billetter at købe.

Læs mere om koncerten med Rod Stewart i Royal Arena her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!