Find inspiration i Jette Frölichs julestuer

Lad dig inspirere af fortryllende julepynt og papirklip, når designeren Jette Frölich slår dørene op til sine hyggelige julestuer på sit 50 års jubilæum.

Nu er juletiden endelig over os, og for mange betyder det masser af hygge med faste juletraditioner. Elsker du julen, men mangler idéer til den smukke julepynt, kan du slå dig løs i en af Jette Frölichs julestuer. Her finder du masser inspiration til et smukt design, når Jette Frölich i år kan fejre 50 år som designer.

Julestue i Jette Frölichs eget hjem

På en smal grusvej i Søllerød ligger Jette Frölichs hyggelige lille hjem. Her byder hun gæster på besøg i sine pyntede julestuer, hvor du kan komme og blive inspireret til, hvordan du selv skal pynte op til hjerternes fest.
Jette Frölich begyndte at designe og håndklippe sine første modeller i 1966. Hun gjorde meget ud af at pynte sit hus op med sine egne værker, og åbnede samme år op for at nysgerrige gæster kunne komme i hendes hjem og hente inspiration fra de flotte designs og papirklip. Efter nogle travle år, hvor der ikke har været tid til at fremvise i hendes eget hjem, har Jette valgt, at hun på sit 50 års jubilæum atter åbner sine stuer for glade julegæster, der mangler idéer til dekorationer, eller blot vil opleve julestemningen.

Praktiske informationer
– Jette Frölichs hjem ligger i Søllerød på Koefoeds Bakke 5, 2840 Holte.
– Der er åbent alle dage kl. 11 – 17 i perioden 27. november – 15. december 2016.
– Gratis entré

Deltag i Jette Frölichs julestue i hendes eget hjem her

50 år fejres på Nivaagaards Malerisamling

Nivaagaards Malerisamling fejrer også Jette Frölichs 50 års jubilæum i en hyggelig julestue. Her kan du komme i den rette juleånd, ved at se en flot kollektion af julepynt og design med temaet ’feen, julerosen og hjertet’.

Praktiske informationer
– Du finder julestuen på Gammel Strandvej 2, 2990 Nivå.
– Julestuen er åben 24. november – 22. december 2016, tirsdag – fredag kl. 11 – 19 og weekender kl. 11 – 17.

Læs mere om Jette Frölichs julestue på Nivaagaards Malerisamling her

Julestue i Tivoli

I Tivolis have kan du blandt deres mange julelys og juledekorationer også få et glimt af Jette Frölichs flotte juledesign, klip og pynt. Her kan du blandt andet se hendes feer og engle og meget andet flot julepynt.

Du kan opleve den flotte pynt i hele havens åbningstid.

Lidt om Jette Frölich

Jette Frölich har designet “Home Decor” og juletilbehør i Danmark i 50 år. Hun er især kendt for sin unikke, elegante og enkle stil. Hun har både dekoreret med sin julepynt i Illums Bolighus og Royal Scandinavian og er også blevet udgivet i et julenummer af indretningsmagasinet ’Bo Bedre’. Hendes samlinger og produkter er til salg på internettet med alt lige fra julepynt, lysestager, borddækningstilbehør og dekorationer.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!