Events for læseheste i Politikens Boghal

Politikens BoghalFoto: Politikens Boghal.

Læsere møder forfattere og omvendt i Politikens Boghal, der er arrangør og mødested for forskellige og anderledes litteraturarrangementer. Læs om tre aktuelle events i februar.

Med litteraturen som omdrejningspunkt holder Politikens Boghal jævnligt anderledes arrangementer for læselystne og for dem, der bare vil opleve noget fra bøgernes verden. De foregår på i Politikens Hus på Rådhuspladsen lige under lysavisen – og ind imellem andre steder. Vi har samlet tre af Boghallens aktuelle arrangementer.

Quiz om litteratur med mere

Den 15. februar klokken 19:00-22:00 er der quiz, hvor den litterære hovedperson er forfatteren Kaspar Colling Nielsen, som sidste år udgav den meget omtalte roman Det europæiske forår. Udover litteratur vil quizzen indeholde ikke-litterære spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Der er præmier og velkomstdrink.

Arrangementet finder sted på Nyhavns Bodega, Lille Strandstræde 10, 1254 København. Pris: 100 kroner.

Stillelæsning sammen med andre

Den 21. februar klokken 19:00-21:00 er der i Boghallen et arrangement for dem, der virkelig trænger til at koble fra og dykke ned i en bog og bare få lov til at blive der, uden at nogen forstyrrer. Det er et såkaldt Silent Treatment Party, som simpelthen går ud på at man læser, drikker, er stille og helt i sin egen verden i to timer. Sikkert noget de fleste vil sætte pris på.
Man kan købe en bog på stedet til arrangementet, og man bør medbringe ørepropper og måske en pude og et tæppe. Man behøver ikke købe billet på forhånd.

Arrangementet finder sted i Politikens Boghal, Rådhuspladsen 37, 1550 København V. Pris: 79 kroner incl. drink.

Mads Brügger og Jokum Rohde taler om København

Den 22. februar klokken 17:00-18:00 taler journalist, forfatter og ikke mindst programchef på Radio24Syv, Mads Brügger, med dramatikeren og forfatteren Jokum Rohde om sidstnævntes essaysamling Modkørende, som udkommer lige inden. Det er essays om København i 80’erne og 90’erne, der viser et København, der er helt anderledes end den by, vi kender i dag. Rohde interesserer sig for byens bagside – ikke den polerede som vi viser turisterne, men den med bodegaerne og outsiderne. Det kan man fx også se i fotobogen København con amore, som han udgav i 2006 sammen med digteren Søren Ulrik Thomsen.

Arrangementet finder sted i Politikens Boghal, Rådhuspladsen 37, 1550 København V.
Der er gratis adgang.

Læs mere om alle arrangementer i Politikens Boghal her. 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!