Et år med Trump: USA-korrespondent Jesper Steinmetz fortæller på Bremen Teater

Jesper Steinmetz om Donald TrumpTV 2's USA-korrespondent igennem 7 år, Jesper Steinmetz fortæller om et USA med Donald Trump som præsident. Foto: Tantholdt.com.

Udenrigskorrespondent Jesper Steinmetz har premiere på sin foredragsturné på Bremen Teater, hvor han fortæller om sine møder med Donald Trump, og USA efter et år med den kontroversielle præsident.

Bremen Teater får mandag den 26. februar besøg af TV 2’s udenrigskorrespondent og USA-ekspert, Jesper Steinmetz, der holder foredrag om USA og landets præsident, Donald Trump.

Et år er forløbet siden ‘verdens mest magtfulde job’ gik til erhvervsmanden Donald Trump. En beslutning, man vist roligt kan sige, har skabt debat – på tv-flader og i dagligstuer over hele verden; fra Mexico City til Maribo.

Brutal og imødekommende

Steinmetz og Trump

Jesper Steinmetz har ved flere lejligheder mødt Donald Trump.

Jesper Steinmetz, der til dagligt bor i USA, har mødt Donald Trump ved fire forskellige lejligheder. Nogle gange er det gået bedre end andre. For, som Steinmetz har oplevet på egen krop, kan Trump både være brutal og imødekommende. USA-korrespondenten har gennem sine reportagerejser mødt mange forskellige amerikanerne og vil i sit foredrag give sit bud på, hvorfor de valgte Trump til præsident, og hvad det gør ved USA, at han nu leder landet.

Fra raceuroligheder i Ferguson til Oscar-uddeling i Hollywood

Jesper Steinmetz har i over 7 år været TV 2’s mand i USA. Han har rapporteret fra 48 stater, stået midt i voldelige raceuroligheder i Ferguson og Baltimore, dækket orkaner og andre naturkatastrofer samt rykket ud midt om natten, når der igen var masseskyderi et sted i det enorme land. Vi kender ham også iført smoking på den røde løber ved Oscar-uddelingen i Hollywood, eller foran Det Hvide Hus i Washington DC, hvor han bor.

Foredraget ‘Et år med Trump’ på Bremen Teater er starten på en foredragsturné, som tager Jesper Steinmetz rundt i landet. Foredragsrækken er præsenteret af Tantholdt.com.

Foredraget i København finder sted mandag den 26. februar kl. 19.-21. på Bremen Teater, Nyropsgade 49-41, 1602 København V.

Køb billetter til Jesper Steinmetz foredrag ‘Et år med Trump’ her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!