Kunsthåndværkermarked i Brøndsalen

26 spændende kunsthåndværkere fra hele landet omdanner Brøndsalen på Frederiksberg til kunsthåndværkermarked i 4 dage

Et spændende kunsthåndværkermarked i Brøndsalen – også kaldet KhiB – finder sted fra d. 15.-18. oktober, hvor der er samlet 26 interessante kunsthåndværkere.

Bag arrangementet står to kvinder, Joan Hansen fra København og Lise Møller fra Himmerland. De har begge stor erfaring i at arrangere markeder og har nu for 2. år samlet et stort og bredt udvalg af spændende og unikt kunsthåndværk. Deltagerne er nøje udvalgte, således at kvaliteten er meget høj og sammensætningen er meget bred, så der bliver en unik helhed i salen.

Alle kunsthåndværkerne vil være tilstede alle dagene, så der er en god mulighed for at få en snak om kunstværkerne. I salen kan man se keramik, tekstil, grafik, smykker, skulpturer, skind, glas, broderi, pileflet samt hånddrejede kugle- og fyldepenne.

Kig ind og mød alle kunsthåndværkerne og oplev, hvordan det gode danske håndværk bliver holdt i live, i en tid, hvor næsten alt bliver produceret billigst muligt i udlandet. Her er også en god mulighed for at købe unikke julegaver i rigtig god tid.

Der er gratis entre og der er mulighed for at købe kaffe og kage i cafeen.

Åbningstider
Torsdag den 15. oktober kl. 12.00-18.00
Fredag den 16. oktober kl. 11.00-18.00
Lørdag den 17. oktober kl. 11.00-17.00
Søndag den 18. oktober kl. 11.00-17.00

Se flyer for KhiB 2015 eller læs mere på www.khib.dk

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!