Tre Julemarkeder

For mange er de hyggelige julemarkeder en ligeså stor del af de faste juletraditioner som julegaver og juletræ. Vi har samlet et udvalg af julemarkeder, som kan besøges og udforskes den kommende tid

Jette Frölich Juleudstilling på Schæffergården

Oplev Jette Frölichs eventyrlige juleunivers, når der igen i år åbnes op for julestue på Schæffergården i Gentofte. Det er fjerde år i træk, at det gamle jagtslot danner rammerne om den stemningsfulde juleudstilling.

Jette Frölich har i snart 50 år designet klippet, og udstillet sine eventyrlige julekreationer både herhjemme og i udlandet. Temaet for dette års kollektion er skøjtebørn i vinterskovlandskabet. Inspirationen er hentet fra kunstnerens egne glade barndomsminder.

Åbningstider:
Den 16. november – 21. december 2014.
Åbent alle dage kl. 11 – 18
Gratis entré

Læs mere om Jette Frölichs Juleudstilling på Schæffergården her
Læs mere om Jette Frölich Design her

Frederiks Jul i Brøndsalen

Besøg det store julemarked på Frederiksberg i København, som afholdes i Brøndsalen i det hyggelige Haveselskabs Have. Her oser det af julestemning, og du kan købe alt, hvad hjertet begærer hos de mange forhandlere. I år er temaet ‘alverdens jul’.

I boderne til ‘Frederiks Jul’ kan du købe juledelikatesser fra hele verden. Du kan også se, hvordan kendte Frederiksberg-borgere pynter deres drømmejuletræ, og få tips til julelækkerier i showkøkkenet og juleværkstedet.

Oplev også Haveselskabets Have i fakkelskær, hør dejlig og fredsfyldt juleopera og julegospel eller smag på “Gourmet Frederiksberg”.

Åbningstider:
Den 19. december kl. 14 – 20
Den 20. december kl. 11 – 17
Den 21. december kl. 11 – 17
Gratis entré

Læs mere om Frederiks Jul i Brøndsalen her.
Læs også vores artikel om “3 hyggelige julestunder på Frederiksberg” her

Deutsch’s Julemarked på Højbro Plads

Oplev julen som i de gode gamle dage med pyntede juletræer, 80.000 funklende julelys, drillenisser, rensdyr og julemandens kane. Besøg den hyggelige juleby med søde små bjælkehytter, som hentet direkte fra Tyrol. Gå på julegave-jagt i de flotte julepyntede alpehytter, fyldt til bristepunktet med glaskunst, delikatesser, uldsutter og strik.

Få verdenskendt tysk bratwurst og krakauer-pølser med paprika og hvidløg – grillet på kæmpe kulgrill og serveret i grillede pølsebrød. Nyd Reich-familiens hjemmelavede tyske glühwein brygget på sødmefuld Tempranillo-vin tilsat kanel, kardemomme, appelsin- og citronskal. Få varm kakao med flødeskum og apple punch lavet på sød æblesaft med anis, appelsin og nelliker.

Åbningstider:
Den 14. november – 23. december

Læs mere om Deutsch’s Julemarked på Højbro Plads her

H.C. Andersen Julemarked på Kultorvet

Besøg det eventyrinspirerende julemarked i hjertet af København og kom i den rette julestemning. Der vil være hyggelige boder, hvor hver bod er opkaldt efter et H.C. Andersen eventyr. Der vil være pyntet med tusindevis af julelys, og man kan smage, dufte og købe alt hvad julehjertet begærer.

Der er lækre hjemmelavede æbleskiver, delikate chokolader, spændende brugskunst, specialiteter fra hele verden, stemningsskabende julepynt, skønne varme huer og halstørklæder, interessante julegaveideer og pragtfulde håndlavede smykker.

Der er også  en stor skihytte med Gløgg, Glühwein, jæger-te og varm kakao.

Åbningstider:
Den 15. november – 22. december.
Søndag – torsdag kl. 11 – 19.
Fredag kl. 11 – 20.
Lørdag kl. 10 – 20.

Læs mere om H.C. Andersen Julemarked på Kultorvet her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!