Fire gader, fire bydele

Istedgade set mod Enghave PladsKilde: Wikipedia

Hippe cafeer, snuskede barer, historie og stemning. København har det hele. Her giver vi vores bud på fire gader, som alle kan give dig den særlige oplevelse i byen.

Istedgade, Pilestræde, Jægersborggade og Værnedamsvej har alle fantastiske ting at tilbyde. Noget har de til fælles, andet er særegent for netop den gade.

Istedgade

Vesterbros slemme dreng, som efterhånden ikke er så slem længere. Gaden har stadig lidt af sin uartighed over sig, hvilket faktisk klæder den. Det er både muligt at finde et snusket og tilrøget værtshus og en smart cafe med brunch, Cafe Latte og hvad der ellers hører til. Gadens liv og befolkning giver en følelse af storby og mangfoldighed, hvilket kun giver byen og bydelen charme.

Pilestræde

Pilestræde er den ældste af de fire gader. Godt 400 år er der i mellem Pilestræde og Istedgade. Dette mærkes selvfølgelig når man går rundt. Pilestræde er for alvor Gammel-København. At gaden går helt tilbage til 1400-tallet har i sig selv en charme. Her gemmer der sig også mange cafeer, restauranter og butikker. Generelt er det forretninger i den dyre ende, men det er også muligt at finde frem til rimelige priser.

Værnedamsvej

Værnedamsvej ligger på grænsen mellem Frederiksberg og Vesterbro. Gaden ligger som sidegade til både Gl. Kongevej og Vesterbrogade. Gaden kaldes ofte for lille Paris. De spændende forretninger kombineret med virvaret af lastbiler, personbiler, fodgængere og cykler må være det som giver kælenavnet til gaden.

Jægersborggade

Til slut ender vi på Nørrebro, hvor den lille iværksættergade Jægersborg gade befinder sig. Det umiddelbare kig ned af gaden, viser blot en almindelig gade med beboelse. Men ved nærmere eftersyn er det tydeligt, at gaden er helt unik. Her vælter det frem med alternavtive butikker og cafeer. Vil du have en særlig oplevelse så kig forbi Jægersborggade. Her mærker man den lokale entusiasme som bl.a. holder forretningsideen i live.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!