Guide: Oplev KMD Ironman Copenhagen på tæt hold

Ironman i København er en stor begivenhed. Men da byen i store områder lukkes af, bringer vi her en lille hjælp, hvis man ønsker at følge deltagerne

Den 23. august går det løs. KMD Ironman Copenhagen foregår i København og omegn. 3000 deltagere kaster sig i vandet kl. 07.00. Vi giver dig, som tilskuer, et lille overblik over, hvordan du bedst følger deltagerne. For mere udførlig guide følg dette link.

Svømning

Klokken 07.00 springer deltagerne i vandet ved Amager Strandpark. Ønsker du at følge deltagerne rundt på ruten vil den offentlige transport være klart at anbefale. Metroens linje M2 kører direkte ud til Amager Strandpark. Svømningen varer ca. indtil kl. 10.30, og slutter for enden af Jollevej.

Cykling

Cykelruten foregår i Nordsjælland. Tag S-toget til Holte, som ligger i nærheden af Geels bakke, hvor der er arrangeret DJ’s og andet underholdning. Det kan anbefales at finde en plads på Lyngby Hovedgade, tag S-togets linje E, her kommer rytterne ned i fart pga. af brostenene, og giver derfor muligheden for at se mest muligt.

Løb

Et stort tilløbsstykke i Ironman konkurrencen er skiftet fra cykel til løb. Det er for mange en stor udfordring efter 180 km cykling. Stedet, hvor dette sker er ved Nationalbanken. Målområdet er på Christiansborgs Slotsplads, hvilket naturligvis også er en publikumsmagnet, da man for alvor ser smerten og glæden hos de deltagere som gennemfører denne ekstreme disciplin.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!