Oplev København fra vandsiden

Netto-Bådene i Nyhavn

Mangler du noget at lave i sommerferien? Så tag på rundtur i København til vands og bliv en masse nye oplevelser rigere.

Kanalrundtfart i Netto-Bådene

Tag på en guidet kanalrundfart med Netto-Bådene og nyd alle seværdighederne fra søsiden. Du kan stige på ved Holmens Kirke, i Nyhavn eller ved Den Lille Havfrue. På turen gennem de idylliske kanaler hører du om Københavns smukke kirker, slotte og arkitektoniske bygninger. Guiden ombord fortæller om seværdighederne på både dansk, engelsk og tysk. Billetter købes ved bådene og koster kun 40 kroner per mand. Du bør tjekke vejrudsigten inden du tager afsted, da bådene er uden tag, hvilket kan blive en våd fornøjelse i regnvejr.

Se sejlplan og rute her

GoBoat Islands Brygge

Foto: GoBoat Islands Brygge.

Bliv kaptajn på din helt egen soldrevne picnicbåd rundt i Københavns havn og kanaler med Islands Brygges nye koncept, GoBoat. De bæredygtige både kan rumme helt op til 8 personer og kræver hverken bevis eller erfaring at leje. Udover at du på båden kan få en unik oplevelse til vands, er der monteret et bord i midten, hvor du enten kan nyde din egen medbragte mad og drikke eller økologiske snacks købt i GoBoats butik GoDeli. På turen bestemmer  du selv rute og tempo, så der er rig mulighed for at gå på sjove og kulturelle opdagelser. GoBoat ligger i den lidt dyrere ende, da 1 time sniger sig op på 399 kr. Du finder GoBoat ved siden af Islands Brygges havnebad.

Læs mere om GoBoat her

Havnebussen

Foto: Havnebussen.

Havnebussen er ikke blot et hurtigt transportmiddel, den er nemlig også et godt og billigt alternativ til en sightseeingtur i København. For samme pris som en busbillet sejler den dig hurtigt fra Den Lille Havfrue til Det Kongelige Bibliotek eller fra Refshaleøen til Teglholmen i Sydhavnen. Herudover gør den stop ved Operaen og Nyhavn. Der er derfor masser af oplevelser at komme efter, mens du slipper for trafikkaosset inde i byen og i stedet kan slå benene op og nyde lyden af rislende vand.

Se ruterne her og køreplaner her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!