Woody Allen: When we’re young

Er Woody Allens film underholdning for dig? Kærlighed, personlighed og de to begrebers gensidige påvirkning midt i livet er måske også udfordringen for dine naboer eller gode venner.
Gå ikke glip af denne film, som ligner!

New Yorker-parret Cornelia (Naomi Watts) og Josh (Ben Stiller) er midt i fyrrerne.  Josh er i krise i forhold til arbejdet som dokumentarist. Det med at stifte familie er ikke lykkedes, og Cornelia har svært ved at forlige sig med den del.

Parmiddag på pension

Cornelia og Josh møder det unge hipster-par, Jamie (Adam Driver) og Darby (Amanda Seyfried) og de bliver venner især på det yngre pars præmisser, hvad angår aktiviteter som rulleskøjteløb, jazzhat og hip-hop-timer. I Jamie og Darbys eventyrlystne og spontane selskab finder Josh og Cornelia en mulig vej tilbage til ungdommens kilde, men skinnet bedrager.

Gør din egen erfaring

Noah Baumbach, der instruerede anmelderhittet ’Frances Ha’, har bedrevet et underholdende, næsten Woody Allen’sk portræt af New Yorks neurotiske kreative middelklasse.

Publikum giver både ros og ris til filmen, som henvender sig til publikum, der ønsker sig en hyggelig aften i biografens altfavnende mørke. OplevByen.dk har nøje udvalgt 3 biografer, hvor autentisk stemning hjælper romantikken på vej. While we’re young kan være den passende anledning for humoristisk samtale og refleksion.

Filmen kan bl.a. ses i en af vores udvalgte biografer, Dagmar, Empire Bio eller Grand Teatret, som alle er særlig kendte for den hyggelige stemning og atmosfære, som kan være en stor bidragsyder til den samlede filmoplevelse.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!