Guide til vinterferiens film

Foto: kpc.dk

Vinterferien er lige rundt om hjørnet og det betyder et bredt udvalg af biograffilm. Men hvad skal man se? OplevByen giver dig tre bud på aktuelle biograffilm

Vinterkulden er for alvor over os. Vi giver dig derfor tre aktuelle bud på biograffilm du kan nyde, mens vejret udenfor er kedeligt, koldt og mørkt.

Fifty Shades – I mørket

Fifty Shades- I mørket

Foto: kinorama.dk

Efterfølgeren til “Fifty Shades of Grey” har endelig fået premiere. I “Fifty Shades – I mørket” forsøger mangemillionæren Christian Grey (Jamie Dornan) at få Anastasia (Dakota Johnson) tilbage. Det lykkes ham, men denne gang er det Anastasia der bestemmer reglerne. Langsomt lykkes det Anastasia at trænge ind til Christian og genopbygge en tillid, og håbet om en fælles fremtid vokser. Men da Christians fortid atter melder sig på banen i form af hans mentor og tidligere elsker, trues deres forhold på ny.

“Fifty Shades- I mørket” er baseret på den anden bog i E.L. James’ bestseller -trilogi, og hendes mand, Niall Leonard, har skrevet manuskriptet.

Filmen har premiere d. 9/2-17 og vises i en række af Københavns biografer- find din billet her

Moonlight

Foto: kino.dk

Foto: kino.dk

Dramaet “Moonlight” bygger på en fortælling om den unge mand Chiron. Filmen fortælles gennem tre nedslagspunkter: barndom, ungdom og voksenliv. Den bygger på Chirons kamp for at finde sin plads i et af Miamis hårdt belastede kvarterer. Man følger Chirons rejse fra en ludfattig barndom med grov mobning og en opvækst hos en crackafhængig mor over ungdommen, hvor vold og seksualitet presser sig på, til et voksenliv hvor han må genforhandle sin identitet og tage ejerskab over sit eget liv.

Filmen er skrevet og instrueret af Barry Jenkins, der er Oscar- nomineret for både Bedste instruktion og Bedste adapterede manuskript. “Moonlight” er desuden nomineret til i alt otte Oscars inklusiv for Bedste film.

Filmen har premiere d. 9/2-17 og vises i en række af Københavns biografer- find din billet her

Alle for tre

Foto: kino.dk

Foto: kino.dk

“Alle for tre” er fortsættelsen til henholdsvis “Alle for én” og “Alle for to”. I komedien “Alle for tre” følger vi atter brødrene Timo og Ralf, der stadig er i gang med deres små fupnumre. Situationen ændres dog markant denne gang, da deres far pludselig må stille træskoene, og muligheden for en stor arv dukker op. Men da arven er tiltænkt en hidtil ukendt søster, tager Timo og Ralf til Italien, hvor både arven og søsteren befinder sig. Men hun har sin helt egen agenda og der opstår derfor problemer. Mens Ralf er glad for det nye familiemedlem, har Timo svært ved at opgive sine lumske planer.

Filmen er instrueret af Rasmus Heide, ligesom de to forgængere. Begge film blev store publikumssucceser.

Filmen havde premiere d. 2/2-17 og vises i en række af Københavns biografer- find din billet her

 

 

 

 

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!