Særpris på forpremiere i Grand

OplevByen.dk har lavet en særaftale, som giver dig muligheden for at komme til forpremiere på filmen Bridgend den 22/06 kl. 19.00 i Grand Teatret for 65 kr. (normalpris 90 kr.)

Ønsker du at gøre brug af det gode tilbud, skal du ringe til Grand Teatret (3315 1611) eller møde op og sige, at du har set tilbuddet på “OplevByen.dk”.

Du kan se traileren for Bridgend her, men husk at du skal bestille din billet per telefon eller ved personligt fremmøde, hvis du skal modtage den særlige pris.

Om filmen

En stribe uforklarlige selvmord blandt unge hænger over Bridgend, da Sara flytter dertil med sin far, som er sat til at opklare, hvad der foregår. Sara bliver til farens bekymring taget ind af et hemmeligt fællesskab blandt byens unge, der dyrker deres fascination af døden igennem morbide ritualer og et mystisk, lukket chatforum.

Jeppe Rønde dykker ned i den kollektive psykologis afkroge i sin spillefilmsdebut. Hvad han finder dernede, får vi at vide mellem linjerne, i atmosfæriske billeder og et tonstungt lyddesign. Resultatet er en på én gang stilsikker og indsigtsfuld thriller fra det virkelige liv.

Om Grand Teatret

Grand Teatret er en af Københavns få uafhængigt drevne premierebiografer. Anton Rosens bygning har fungeret som biografteater siden 1913 og var i gamle dage kendt som Filmens Kongelige Teater. Ud over det faste repertoire lægger Grand Teatret også hus til en vifte af festivaler og kulturarrangementer.

Vi elsker gode biografer

Ekstra benplads, brede sæder og et intimt og afslappet miljø. Det er bare nogle af de fordele man kan opleve i flere af de mindre biografer i København. Her er det at komme i den rette stemning før en film en stor del af hele oplevelsen. Biograferne er ofte også placeret midt i det lokale miljø væk fra storcentre og åbne pladser, og det er oplagt at varme op med et måltid mad eller en kop kaffe i en nærtliggende cafe.

Se vores bud på 4 gode biografer med atomsfære.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!