Forkæl dig selv med ren luksus til din hud

Bioeffect - Spashop.dkFoto: Bioeffect.

Spashop.dk er for dig, der holder af at forkæle dig selv og din krop med lækre, bæredygtige og gennemtestede hudplejeprodukter fra cremer til sæber – og iøvrigt alt hvad du har brug for til en luksus hjemmespa.

Hvis du er en af dem, der vil have det bedste og ikke går på kompromis med kvaliteten, når det gælder pleje af dig selv og din krop, så er Spashop.dk noget for dig. Her kan du finde et bredt udvalg af luksusprodukter fra enestående cremer og sæber til en række andre hudplejeprodukter.

Ønsker du at hygge dig med en skøn hjemmespa, så er der alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Udover hudplejeprodukterne kan du for eksempel forøge nydelsen med afslappende musik og duftlys, der giver ro i sjælen.

Det islandske hudplejebrand Bioeffect

Spashop.dk forhandler også det islandske hudplejebrand, Bioeffect, der med deres brug af serummet EGF er blandt de førende i verden, når det gælder pleje og foryngelse af huden. Forskeren bag EGF, Stanley Cohen, modtog Nobelprisen for sin opdagelse. Der er tale om et serum, der imiterer dannelsen af hudceller, hvilket ved brug giver sig udtryk i et friskere, sundere og yngre udseende.

Alle Bioeffects produkter er fremstillet bæredygtigt og er udviklet på baggrund af mange års forskning og tests.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!