3 varme wellness-oplevelser i vinterkulden

Wellness

Trænger du til at blive forkælet her i den kolde tid? Så er en wellness-oplevelse måske svaret. Her får du tre velgørende bud på wellness i og omkring København.

Huden er træt og grå, og energien er måske ikke helt i top. De fleste af os kan nikke genkendende til den følelse her i vintermånederne. Her får du et par gode bud på wellness-steder med ægte selvforkælelse, der kan give ansigtet glød og lade batterierne op.

Skodsborg Spa og Fitness

Wellness

Foto: Skodsborg Spa og Fitness.

Hos Skodsborg Spa og Fitness finder du lidt af hvert. Her kan du både blive forkælet med en ansigtsbehandling og massage, eller du kan synke ned i deres varme bade, som løsner de ømme muskler. Skodsborgs spa-afdeling består af diverse behandlinger af ansigt, krop og negle. Derudover kan du blive forkælet i sauna, dampbad og fodbad med saltscrub. Er du vintertræt og trænger din hud til ny energi, kan du vælge at få lys- og farveterapi, som blandt andet kan modvirke træthed. Er du typen, der motionerer, kan du dyrke fitness med udsigt til både skov og hav. Her står trænere klar til at give dig gode råd, hvis du har brug for det.

Du finder Skodsborg Spa og Fitness på Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg.

Læs mere om Skodsborg Spa og Fitness her.

Copenhagen Spa og Wellness

Copenhagen Spa og Wellness

Foto: Copenhagen Spa og Wellness.

I hjertet af København finder du Copenhagen Spa og Wellness. Her kan du både få enkelte behandlinger og hele spa-pakker. Blandt behandlingerne kan du få alt lige fra fodbad til kropspeeling og detox. Trænger din hud til en genopfriskning, kan du få ansigtsbehandlinger, som blandt andet dybderens, frugtsyrepeeling og diamantslibning, der alle bliver afsluttet med cremer. Copenhagen Spa og Wellness starter altid ansigtsbehandlingerne med at lave en analyse af huden, så behandlingen er skræddersyet til dine behov. Derudover tilbyder stedet også voksbehandlinger, massage, manicure, pedicure og spraytan.

Du finder Copenhagen Spa og Wellness på Studiestræde 57, 1554 København V.

Book tid her.

Læs mere om Copenhagen Spa og Wellness her.

Kurbadet by Ilse Jacobsen

Kurbadet by Ilse Jacobsen.

Foto: Kurbadet by Ilse Jacobsen.

Nord for København får du både afslapning og selvforkælelse hos Kurbadet by Ilse Jacobsen. Her kan du blandt andet dykke ned i opvarmede bassiner, lindre dine ømme muskler i dampbad og sauna, få kropsbehandlinger eller bare tage en velfortjent pause fra julestress i stedets ’Relax’ område. Når du køber entré til kurbadets Spa-afdeling får du i alt to timers adgang til sauna, dampbad, relaxområde, solterasse, løbebånd og motionscykel. Du låner håndklæde, badesandaler, balsam og bodyshampoo og bydes på vand, te og forfriskninger.

Det er en god ide at booke på forhånd, da kurstedet har meget travlt især i weekenderne.

Du finder Kurbadet på A.R Friisvej 16, 3100 Hornbæk.

Book tid her.

Læs mere om Kurbadet by Ilse Jacobsen her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!