MagicLaser tilbyder ny kosmetisk behandling

MagicLaser på Frederiksberg åbnede sommeren 2016 og tilbyder behandlinger til kosmetisk hud- og kropspleje, som findes få andre steder i Danmark.

Klinikken tilbyder blandt andet slankebehandling med fedtfrysning, Hollywood Carbon Laserpeeling ansigtsbehandling og Cool Lifting til foryngelse af huden.

Purebeau Fibroblast

Indehaveren af MagicLaser, Lona S. Kruse, er uddannet kosmetolog og har været på kurser i avancerede hudplejebehandlinger i USA. Nu tilbyder hun en af verdens nyeste metoder til kosmetisk løft af øjenlåg, Purebeau Fibroblast.

Løft af tunge øjenlåg har hidtil været et kirurgisk indgreb, hvor man fjerner en stribe hud, så øjenlåget efter heling løfter sig op. Hvis det er rigtigt slemt, kan man få operationen udført på det offentliges regning, men de fleste må selv betale. Det koster op til 30.000 kroner, hvis man skal have både øvre og nedre øjenlåg opereret.

Selve behandlingen

Purebeau Fibroplast er en behandling med plasmalys, som påvirker hudens øvre hornlag. Plasmalyset får fugten til at fordampe hurtigt, hvilket skaber små sår. Efter sårene er helet trækker huden sig sammen, så de dybe furer i øjenlåget forsvinder.

Fibroblast_oevre_oejenlaagBehandlingen tager ca. 1½ time – de første 45 minutter går med at ligge stille med bedøvende creme på. Efter behandlingen kan øjenlåget hæve de første par dage, men det er hurtigt overstået. Hvis dine øjenlåg er særligt tunge, kan en ekstra behandling dog være nødvendig.

Resultatet giver ansigtet et stærkt forynget udseende, som skulle holde i 3 år eller mere. Fordelene i forhold til den konventionelle øjenlågsoperation er til at få øje på – man sparer ca. 10.000 kroner alene på det øvre øjenlåg.

Hitter i USA, Tyskland og England

Purebeau Fibroblast er meget hurtigt blevet en populær anti-age behandling i det store udland, og det forventes også at blive det i Danmark, hvor der allerede er uddannet 36 behandlere.

Behandlingen er udviklet af den tyske professor Dirk Hundertmark, som har udviklet et apparatur til kosmetisk hudbehandling og som tilbyder kurser i anvendelsen verden over.

Link til Youtube video om behandlingen

Læs mere om MagicLaser

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!