Giv dine to følgesvende en kærlig omgang

Foto: Samadhi Spa

Efter en lang dansk vinter, hvor fødderne har været lukket inde i vinterstøvler og gennemblødte gummisko, er det på tide at give dem en kærlig omgang.

Her er tre spaer og badeanstalter, hvor dine fødder kan få massage og blive lullet til ro i aromabade.

Øbro-Hallen

Efter en længere renovering åbnede Øbro-Hallen igen i 2002 som både svømmehal og kurbad. Stemningen i badeanstalten er uformel, og du skal selv medbringe håndklæde og badetøj. For 104 kr. får du adgang til svømmehallen og kurbadet, hvor du kan tilkøbe saunagus og forskellige aromabade. Blandt dem er et fodterapibad med sten, som giver fodmassage og vekslende koldt og varmt vand, der sætter gang i blodomløbet. Badeanstaltens afslappede stemning tager spa-oplevelsen ned på et hverdagniveau, men stadig med fuld nydelse for en eller flere personer.

Læs mere om Øbro-Hallen her.

Gunnar Nu Hansens Plads 3, 2100 København Ø

Amazing Space

I d’Angleterres kælder finder du Amazing Space, hvor velvære er i højsædet. Spaen laver selv de produkter, der bruges under behandlingerne. Til de trætte fødder tilbydes behandlingen “Amazing foot soak” til 450 kr., som består af et fodbad, saltpeeling og massage med mangosmør. For 200 kr. ekstra kan du få “Amazing feet – Traditional”, der har fokus på hård hud, hvor du også får en pedicure af fødder og tånegle. Har du lyst til at få dine fødder helt i topform, kan du vælge “Amazing foot – Lux”. I behandlingen får du en pedicure, fjernet hård hud, en blødgørende mynte exfoliering og massage med lun lavendelbalsam.

Læs mere om Amazing Space her.

Hotel d’Angleterre, Hovedvagtsgade 3, 1103 Kbh. K

Samadhi Spa

I hjertet af København ligger Samadhi Spa, der tilbyder en bred vifte af behandlinger for enkelte og grupper. Af fodbehandlinger finder du blandt andet en klassisk 30 minutters fodmassage til 475 kr., hvor dine fødder bades i et velduftende fodbad med badesalt, skrubbes i Samadhi Spas egen kokospeeling og pakkes ind papaya/ melon gele og masseres. Har du lyst til at dele oplevelsen med en ven, kan I vælge “Walk in – Fly out” behandlingen. I får et fodbad med salt og olie, hvor peeling og papaya/ melon gele også vil indgå. Sammen med fodbadet serveres der chokoladefondue, champagne og smoothies. Behandlingens varighed er 60 min. og koster 250 kr. pr. person.

Læs mere om Samadhi Spa her.

Rådhusstræde 1, 1. sal, 1466 København K

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!