Døjer du med en sportsskade? Prøv Graston behandling!

Foto: Min-krop.dk

Alle aktive sportsudøvere kender det. Man har en gammel fiberskade, der aldrig er blevet udredt, skinnebensbetændelsen gnaver, eller fiberskaden bliver ved med at drille. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, hvorfor så ikke prøve en Graston behandling?

Er man uheldig at have fået en sportsskade er den bedste løsning ikke at sætte sig på bænken i 3 måneder og vente på, at skaden kan hele af sig selv. Det bliver sjældent helt godt. Det er derimod meget normalt, at man efterfølgende har små eller større gener i form af smerte, når kroppen selv heler uden hjælp udefra.

Med sportsmassage kan man i langt de fleste tilfælde undgå disse problemer, når uheldet er ude. Det kan m.v. også være fordelagtigt at bruge sportsmassage til at forebygge skader. Der findes mange forskellige former for behandlinger såsom osteopati, kinesiotape og Graston behandling, der kan få kroppen på rette gled i løbet af meget kort tid. Det kræver dog, at man har med en erfaren sportsmassør at gøre, hvis det skal fungere optimalt. Søger du sportsmassage på Sjælland, er det en god ide at lede efter en sportsmassør med erfaring inden for flere forskellige behandlinger, da det giver den bedste vejledning og rådgivning i forbindelse med din krop.

Har du oplevet fiberskader, langsom heling, eller ønsker du at optimere din restitution, så kunne det være en mulighed at prøve Graston behandling. Hvis det bliver udført af den rette behandler, kan du opnå stor lindring af smerter og fiberskader, opnå forbedret blodcirkulation samt hurtigere heling af skadet væv.

Besøg hjemmesiden

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!