Ølfestival København 2015

“Årets mest velsmagende oplevelse”. Sådan beskriver arrangørerne selv årets Ølfestival, så der er lagt op til en stor fejring af øl.

Det er 15. gang festivalen finder sted og den foregår i Lokomotivværkstedet på Otto Busses vej.

Øldåsen fylder 80 år

I hverdagen går de fleste af os nok ikke rundt og tænker på øldåsens alder, men selvfølgelig skal dåsen fejres når den nu fylder rund. Torsdag den 28 maj. kl. 19.30 – 20.30 er det muligt at blive en smule klogere på øldåsens historie. Eftersom at over halvdelen af solgte øl i Danmark er dåseøl, så har den trods alt haft indflydelse på danskernes ølvaner. Det bliver redaktøren for ØLentusiasteN, Ole Madsen, som formidler den spændende historie. Der vil ligeledes være smagsprøver fra spændende dåser. Ifølge festivalen vil dit forhold til dåser være forandret for altid. Det skal næsten komme an på en prøve?

Billetter til foredraget om øldåsens historie kan købes her.

Øl og chokolade

Kan du både lide øl og chokolade, så er dette arrangement en god ide. Christine Cryne, som har stor erfaring i at arrangere ølsmagning, giver gode ideer til at kombinere øl og chokolade. Cryne opstiller gode engelske øl og vil dermed vise, hvor god en kombination øl og chokolade kan være. Der vil være mange smagsnuancer, og det vil måske inspirere til selv at udforske den umiddelbare lidt sjove kombination af øl og chokolade.

Lyder arrangementet “Øl og Chokolade” interessant, så køb billetter her.

Der vil være mange flere arrangementer d. 28.-30. maj, i perioden, hvor festivalen foregår.

Læs alt om ølfestivalen her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!