Copenhagen Historic Grand Prix – CHGP 2015

Copenhagen Historic Grand Prix 2015Kilde: www.chgp.dk

Sværmeri for James Bond, drømmen om en hæsblæsende, romantisk tur i en Aston Martin! Har du benzin i blodet som Prins Joachim? Vækker racerbiler fartdjævelen i dig? Lev det ud. CHGP på Bellahøj for 3. gang i august

Historisk interesse og nysgerrighed eller lyst til en anderledes skovtur honoreres også her, så kom frisk.

Køreglæde opfylder drømme

Race for Riget 2015 er din chance for at købe en spændende tur på banen i en af de vakse sportsvogne sammen med en dygtig og professionel racerkører. Overskuddet fra dette arrangement går til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.  Så en enestående chance for dig, skaber fantastiske muligheder for mange.

Fra fin mekanik til elektronisk styring

Få en vedkommende historie om legemers bevægelse og ligevægt, maskiner, deres konstruktion og virkemåde. Mekanikerne og bilejerne har raffineret maskiner, der omsætter energi til mekanisk kraft, så elektronikken kunne gøre sit indtog og bidrage til modernisering og udvikling af sporten og køretøjer.

De kendte og de kongelige

Le Man-køreren Tom Kristensen er blandt de af motorsportens superhelte, som speeder op, når det 15. gadeløb sætter fart over feltet i København. Prins Joachim er protektor for CHGP, hans royale tilstedeværelse vil også være at opleve med den klassiske Lotus Cortina. Det bliver spændende at finde ud af, om de prominente førere skifter fra køredragt til smoking med lige så få og elegante bevægelser som Agent 007.

Se og bliv set på den gratis p-plads

Historic Car Park 2015 inviterer enhver bilentusiast til at komme i sin historiske bil, parkere gratis og tage del i publikums beundrende blikke og interesserede spørgsmål. Det er ikke nødvendigt at reservere plads.

Læs meget mere om CHGP 2015 ved at klikke her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!