3 særlige begivenheder

Kunne det ikke være belejligt med en samlet liste over de mange spændende og særlige begivenheder, som løber af stablen i København? Dermed undgår du at gå glip af:

Copenhagen Cooking, Copenhagen Jazzfestival, Karneval i København, Copenhagen Marathon, Hubertusjagten, Copenhagen Historic Grand Prix, Erimitageløbet, CPH DOX, DHL stafet og meget meget mere…

Du kan finde en samlet liste med en række spændende begivenheder, der bryder med det vante gadebillede, samler folk om fælles interesser og udfolder særlige temaer over en enkelt dag eller flere uger.

Det vil ofte være store danske events og festivaler indenfor både kunst, teater, musik, mode og sport. Men kan samtidig også være mindre begivenheder som inspirerer, engagerer og underholder, eller på anden vis giver liv til vores dejlige hovedstad.

Du kan se den fulde liste med alle begivenheder her

Noget for enhver smag

Listen opdateres løbende så du til hver en tid kan finde noget, som du finder relevant. For eksempel er de næste tre events, en god blanding af kvalitetsfilm, mode og øl. Der burde således være noget for enhver smag.

De tre begivenheder er følgende:

CPH PIX 2015 (den 9. – 22. april)

Oplev interessante film fra hele verden. Er du nysgerrig på, hvad der foregår i filmens verden rundt om på kloden, så er CPH PIX en festival du skal besøge. Festivalens mål er at vise et repræsentativt billede af kvalitetsfilm i hele verden.

Designer Forum (den 10. – 12. april)

Designer Forum 2015 foregår i weekenden d. 10. – 12. april. Spar op til 80% på alle brands. På Designer Forum kan du finde tøj, sko og accessories fra lækre brands og butikker.

Copenhagen Beer Celebration (den 27. april – 3. maj)

Øl hædres. Vær med til at fejre den klassiske drik, og bliv klogere på de forskellige øltyper ved prøvesmagning og med diskussion blandt andre ølentusiaster. 27 april – 3. maj 2015 inviterer ølbaren Mikkeller til fejring af øl i Sparta Hallen på Østerbro.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!