Jul i Helsingør

Tag et smut op nordpå og se hvad Helsingør har at byde på i den kommende julemåned. Vi har samlet et udvalg af forskellige juleaktiviteter i Helsingør, som kunne være noget for dig

Carol Festival på Axeltorv og i City den 6. december 
Temaet er jule-og vintersange, når der rundt omkring i byen bydes på skønsang af flere af byens voksenkor. Det sker på Axeltorv foran det store juletræ og rundt om i City kl. 12.00-14.00. Foran Stengades Apotek, ved hovedindgangen til Helsingør Bycenter, på Simon Spies plads foran juletræet, mellem postkasserne ved Sachi Suchi i Stjernegade og i Bjergegade ved siden af Ilse Jacobsen.

Elsinore Lights 
Konkurrencen Elsinore LIGHTS sætter fokus på og præmierer de bedste udsmykninger, installationer eller lysskulpturer i Helsingør Kommune i perioden 21. november til 14. december. Nyd det mens du går på juleindkøb rundt omkring i byen.

Julemarked på Axeltorv
Hver af de 4 adventsweekends er der åbent for et hyggeligt julemarked på Axeltorv med 10 juleboder, hvorfra der sælges dejlige julevarer og et stort serveringstelt, hvor man kan lune sig med varme drikke m.m.

Åbningstider:
Fredage kl. 13-18.
Lørdage kl. 10-15.
Søndage kl. 11-15, dog søndag 30.11. åbent til kl. 17.00.

Julemarked på Esrum Kloster den 6. december 
Traditionen tro åbner Esrum Kloster dørene til det stemningsfulde julemarked første weekend i december. På markedet vil du kunne købe Esrum Klostrets egne kendte produkter, såsom klosterøl, brændevin, sennep, honning, urtesalt og kryddereddiker, men fra i år vil der også være eksklusive klosterprodukter fra andre europæiske klostre på hylderne.

De fleste kender nok til trappistøl, som netop fremstilles af belgiske munke, men hvad de færreste måske ved er, at noget af det fineste chokolade, ost, sæbe, marcipan, dessertvin m.m. også produceres på fungerende klostre i Norden og Sydeuropa.

Åbent: kl. 10.00 – 17.00.

Entre til markedet er gratis.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!