Ferie i Forum

Det er vinter, men planlægningen af sommerferien er for mange godt i gang. Ferie i Forum giver det sommerferiehungrende folk inspiration til, hvad de tiltrængte feriedage skal bruges på.

Kig ind i weekenden d. 17.-18. januar.

Nytænkning

Ferie i Forum giver dig en bedre og mere målrettet inspiration til din sommerferie Arrangørerne har lagt fokus på udlandsrejser og gastronomi, for at give et indblik i den rige madkultur alle verdens hjørner har at byde på.

Udlandsrejser

Udlandsrejser er en klassisk rejseform, og feriemessen lover stor variation indenfor temaet. Der vil være stande som guider i charterferier, solrejser, familieferier, aktiv ferie, adventure, cruises og singlerejser.

Gastronomi

Ferie i Forum har allieret sig med en højprofileret altmuligmand, Timm Vladimir. Vladimir er nok bedst kendt for sin medvirken i adskillige humoristiske TV programmer i løbet af 90’erne. Men de senere år har han udmærket sig, som berejst fotograf og nu også som kogebogsforfatter. Sammen med Vladimir og hans kokketeam opstilles der et street kitchen, hvor der er madboder fra forskellige lande og madkurser for de besøgende.

Til søs med Mikkel Beha

Som et ekstra krydderi vil det være muligt at lytte til Mikkel Beha, som i 2014 medvirkede i det populære program, “Kurs mod fjerne kyster”, der fulgte Beha og familien på de store verdenshave. Foredraget starter kl. 13 både lørdag og søndag og vil handle om, hvordan det er at slippe hverdagen og drage ud på eventyr, hvor det ukendte venter.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!