Uomtvistelig arkitekTUR fra Århus til København

Copenhagen Architecture Festival X 2015 sætter fokus på den gensidige påvirkning mellem menneskers væren i verden og arkitektur for anden gang den 19. – 22. marts

Igen summer byen af spirende liv fordi både det spæde forår og en ung festival fuld af events gør sit blomstrende indtog. Filmvisninger, foredrag, walks, masterclasses, workshops og en stor international udstilling og konference med fokus på boliger skal spore tankerne ind på, hvordan arkitektur viser sig, og hvordan arkitektur virker. Festivalen manifesterer mangfoldigheden og kvalitet i arkitektur.

Allerede den 18. marts kan du se filmen “Barbicania” i Grand Teatret

En af de film du kan se på festivalen er filmen ‘Barbicania’, som er en intim og livlig kortlægning af det brutalistiske mesterværk, the Barbican, som gennem de seneste årtier har udviklet sig fra suspekt til hip. Bygningen er af væsentlig historisk og kulturhistorisk betydning for London. Filmen er udformet som en videodagbog over en månedlang nedsænkning i livet i ‘the Barbican’, fra de øverste etager af tårnene til de underjordiske niveauer i kulturhuset.

Læs mere om filmen og bestil billetter her

Læs mere om Grand Teatret her

Hvad kan man lære af rundkørsler?

Arkitektur slår sig ikke til ro, men stræber videre og inddrager teknologier, medier og forskning for at holde sig dynamisk og i udvikling. Arkitekturen er grænseløs, derfor byder festivalen på indslag fra Danmark og verden omkring, fra landskab i naturen og funktionelle byrum. Bygningsværker på vrangen og 100 omgange på en Vespa giver næring til øget bevidsthed om bygmestrenes idealer og drømme.

Og festen fortsætter

Festivalen vil have en kontinuerlig tilstedeværelse i løbet af året med arrangementer spredt ud over resten af ​​foråret og i september i Århus og København.

Link til festivalens hjemmeside med program

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!