Natur og eventyr

Der er ved at være mange festivaler i København. En af dem, som er mindre kendt foregår i København fra d. 26-30. november og hedder Danish Adventure Film Festival.

Så hvis du elsker naturen, spændingen, adrenalinrushet, adventuresporten, flotte billeder og ikke mindst den gode fortælling, så vil denne festival være et besøg værd.

Kategorierne
De forskellige film er delt op i otte kategorier: Eventyr, kajak & surf, klatring, løb, mountaineering, ski & snowboard, MTB og urban. Det er ligeledes i disse kategorier de traditionelle D.A.F.F. awards skal findes, hvilket foregår lørdag d. 29. november i Cinemateket.

Tiden for ekstremsport
For mange vil D.A.F.F virke ukendt, men festivalen har eksisteret i 18 år, og er én af Europas ældste adventure filmfestivaler. Med så mange år på bagen kan det kun betyde, at der i lang tid har været interesse for denne filmgenre, og i øjeblikket må genren have gode vilkår, hvor ekstreme sportsgrene vinder terræn i den almindelige danske familie. Filmfestivalen er selvfølgelig ikke blot for personer, som dyrker ekstremsport, men vil uden tvivl også interessere, dem, som ovenfor nævnt, har interesse i de flotte områder, som danner baggrund for dyrkelsen af sporten.

De forskellige film
Der vises et bredt udvalg af de forskellige kategorier. F.eks. vises der en fim, hvor Martin Paldan løber langs den sicilianske kyst mod bjerget Cofano. Det kan selvfølgelig ikke komme bag på nogen, at der kommer nogle fantastiske billeder ud af denne tur.

For mange kan ekstremsport virke dyrt og tidskrævende pga. af rejser o.l., men under festivalen vises filmen “Adventures in your own backyard.” Filmen viser, at der i Danmark er mange muligheder for at dyrke anderledes sportsgrene i flotte og eventyrlige omgivelser.

Her er det muligt at læse om alle filmene, som vises under festivalen, samt alle praktiske oplysninger, der er nødvendige for bedst udnyttelse af festivalen.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!