Skal du se en god film?

Hvis du har lyst til at se en god film, så har vi udvalgt tre kommende film, der kunne være noget for dig.

KAPGANG er et stemnings- og følelsesladet tidsbillede, der udspiller sig midt i 70’ernes musikfyldte turbulente brydningstid og tager udgangspunkt i forfatteren Morten Kirkskovs egen ungdom i Sdr. Omme.

Martin både forelsket i Kristine og måske også lidt i sin bedste ven, Kim. Og hvad gør man derudover når ens far er kuldsejlet af sorg og opsøger byens sexede damefrisør og man oveni både skal time sin egen seksuelle debut og planlægge bordplanen til sin konfirmation? Det er ikke kedeligt i Sdr. Omme!

Instruktør: Niels Arden Oplev
Medvirkende: Pilou Asbæk, Anders W. Berthelsen, Sidse Babett Knudsen m.fl.

Filmen kan ses i den stemningsfyldte biograf Empire Bio ved Sankt Hans torv frem til den 9. September.

Læs mere om Empire Bio her.

 

Niels_Sommer_cine-2edited

SÅ MEGET GODT I VENTE er en film om bonden, universet og bureaukratiet. Niels er en af de mest idealistiske landmænd i bondelandet Danmark. Hele hans livssyn handler om bæredygtighed og om at leve i harmoni og respekt for naturen.

Niels og hans kone Rita producerer råvarer til de bedste restauranter i Danmark, men deres måde at drive landbrug på er en torn i øjet på myndighederne. Landbrugs- og fødevarekontrollen truer Niels med at fratage ham retten til at have dyr på gården og dermed bremser de et af landets enestående biodynamiske livsværk.

Instruktør: Phie Ambo
Medvirkende: Dokumentar

Dokumentaren har premiere i biografen Gloria den 4. September.

Læs mere om biografen Gloria her.

 

Magic-In-The-Moonlight-Movie-Poster-10edited

Med MAGIC IN THE MOONLIGHT er Woody Allen tilbage i Europa, nærmere bestemt på den franske riviera. Her møder den engelske tryllekunstner Stanley (Colin Firth) den unge og indtagende clairvoyant Sophie (Emma Stone), der er indlogeret hos en velhavende familie, som hun imponerer ved at samtale med de døde og se ind i fremtiden.

Stanley er overbevist om, at hun er en svindler, men hans rationelle syn på verden bliver i den grad sat på prøve, da Sophie tilsyneladende har ret i samtlige af sine forudsigelser. Og pludselig befinder Stanley sig i svære problemer – professionelt som personligt.

Instruktør: Woody Allen
Medvirkende: Colin Firth, Emma Stone m.fl.

Filmen kan ses i det historiske Grand Teatret ved Rådhuspladsen.

Læs mere om Grand Teatret her.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!