Royal Copenhagen juleborde 2015

Royal Copenhagen JulebordeFoto: OplevByen.dk

Julebordene hos Royal Copenhagen er i år lagt i kreative hænder på blandt andre Snobberne Fritz & Poul, Bodil Jørgensen, Peter Frødin og Kirsten Lehfeldt.

Kom og bliv inspireret af en af Københavns tilbagevendende og populære julebegivenheder. I mere end 50 år har Royal Copenhagen fået pyntet juleborde af kendte, kongelige og kreative sjæle. Julebordene bliver hvert år dekoreret af forskellige udvalgte mennesker, som benytter Royal Copenhagens porcelæn til bordopdækningen.

Traditionen startede tilbage i 1963, og har altså dermed været en tilbagevendende begivenhed i mere end et halvt århundrede. Igennem årene har både designere, arkitekter, kokke, tv-værter, smykkedesignere, konditorer og kongelige balletdansere været med til at give hvert deres bud på, hvordan et julebord kunne se ud.

Mere end 200.000 gæster hvert år

I år har forskellige kendte danske skuespillere og komikere fået æren af at stå for dekorationen af julebordene. Således byder udstillingen på juleborde pyntet af henholdsvis Mia Lyhne, Jarl Friis-Mikkelsen, Bodil Jørgensen, Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt og Snobberne Fritz & Poul. Alle er de kommet med hvert deres unikke bud på et julebord med Royal Copenhagen porcelæn.

Royal Copenhagens juleborde er en af Københavns mest populære julebegivenheder med mere end 200.000 besøgende hvert år. Så vil du gerne i julestemning og samtidig samle inspiration til traditionelle såvel som utraditionelle juleborde, så er udstillingen hos Royal Copenhagen noget for dig.

Udstillingen kan ses hos Royal Copenhagens Flagship Store 2.sal, Amagertorv. Den kan ses helt frem til den 30. december 2015.

Læs om Royal Copenhagens juleborde 2014 her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!