Ecco Walkathon i København 2015

Gå en tur med hunden, selv om du ingen har. Der er mange at følges med fra Kastellet og tre forskellige ruter at vælge imellem, Familieruten, Fitnessruten og Street Foodruten

Søndag den 20. september

Se København i dit eget tempo, når Ecco Walkathon sættes i gang søndag den 20. september 2015. Kl. 8.30 – kl. 10.00 kan du hente dit gå-bevis og din rygsæk. Signe Molde, Christian Fulendorff og David Mandel byder velkommen kl. 10.15 og fortæller om SOS Børnebyerne og Hjerteforeningen, som Ecco Walkathon samler ind til. De tre ruter åbnes kl. 11.00, kl. 11.30 og kl. 12.00.

De tre ruter

Street Foodruten er 8 km lang, og udfordrer dine sanser undervejs. Langs ruten er der adgang til smagsprøver, som repræsenterer nye trends i moderne madlavning. Uhm!

Fitnessruten er lidt længere, 10 km, aktiviteterne her fokuserer på puls, hjerte og kondition. Du kan hente tips til forskellige måder at optimere din træning på, så den bliver sjovere eller sundere.

Familieruten er den korteste med sine 6 km, til gengæld er den sprængfyldt med legemuligheder, som du kender det fra DR Ramasjang.

Gevinsten

Ved vejens ende og ca. kl. kvart i to er start-området forvandlet til et mål-område, hvor Jakob Riising laver sjov. Ecco Walkathon afslører, hvor mange kilometer, deltagerne har gået, og hvor store beløb, SOS Børnebyerne og Hjerteforeningen modtager. Rasmus Walther går på scenen og giver koncert.

Læs mere om Ecco Walkathon – klik her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!