Kulturnatten – bag kulisserne i DR Byen

Kulturnatten i DRFoto: Dac.dk

På Kulturnatten 9. oktober kan du komme bag kulisserne i DR Byen. Uanset om du er til koncerter, tv-produktioner eller gerne vil se rekvisitlageret fra et løbehjul

Oplev det magiske DR Koncerthus og DR Byen indefra, når dørene på Kulturnatten åbnes til de fem studier, der årligt danner ramme om flere end 250 mangfoldige koncert- og tv-produktioner.

Underholdning i alle afdelinger

DR Byen byder på en bred vifte af oplevelser i studier som, Koncerthuset, Nyhederne, Radio og Shows og Fiction.
I Koncertsalen kan du tage med på en række rundvisninger i kulissen af en igangværende produktion. Du kan høre om, hvordan den store produktionsmaskine i DR Byen opererer, og se arkitekten Jean Nouvels ideer og visioner for udformningen af DR Koncerthuset og de forskellige studier.

Bag kulisserne i DR’s studier

En lang række af DR’s nyheds- og aktualitetsprogrammer såsom TV- Avisen, Radioavisen, P1 og P3 inviterer dig indenfor. Her kan du få et unikt indblik i, hvordan udsendelserne bliver til og hvordan DR følger nyhedsstrømmen. Du kan også besøge ”Vores Vejr” og DR Sporten eller drøne rundt i DR Byens kælder, deltage i sjove lege og se DRs rekvisitlager fra et løbehjul.

Praktiske oplysninger

Adgang til DR Byen og andre arrangementer kræver et kulturpas. Kulturpasset koster 90 kroner og kan købes i 7-eleven, på biblioteker og museer i København.

Læs mere om kulturnatten her

Læs mere om køb af kulturpas her

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!