Mit Hjem er Mit Slot

Den 3.-7. juni 2015 viser ca. 200 danske og udenlandske udstillere, hvad der rører sig inden for bolig- og havedesign, kunst, kunsthåndværk og gastronomi. Det sker i Haveselskabets Have ved Frederiksberg Runddel

For 16. gang kan du gå på opdagelse i nye ideer og trends, der kan gøre dit hjem til dit slot.

Hvem sagde det?

I 1628 skrev Sir Edward Coke ”a man’s house is his castle” for at fremhæve, at ingen skal gå over en andens dørtærskel uden tilladelse. Dette arrangement er bestemt en tilladelse til at træde over grænser og prøve nye ting af derhjemme bagefter.Udstillerne er klar til at give dig en god oplevelse og kyndig vejledning. Den smukke gamle have danner skønne rammer om messen og blomsterdesigner Annette von Einem binder messen sammen i farver og former.

Haven og Blomsterne

Kom og bliv en plante eller to rigere og få tips og råd til udplantning af specielle stauder, duftende roser og skønne sommerblomster til altanens krukker eller havens bede. Du finder også et udvalg i haveredskaber og -beklædning, pileflet og krukker til blomsterne. Komfort i haven er  vigtig, og en række spændende udstillere giver deres forslag til havemøbler, der er både skønne at se på og at sidde i. 

Boligindretning, Kunst og Kunsthåndværk

På messen kan du finde møbler, design og interiørartikler fra ind- og udland, nyt og gammelt for enhver smag og stilart; romantisk, antik, retro eller nyt design. Find fascinerende kunsthåndværk, fine smykker, lækre tekstiler og træhåndværk i bedste kvalitet. Mød dygtige keramikere, skulptører og andre kunstnere. Her er rig mulighed for at finde unika i tidens ånd og trend.

Gastronomi

Giv dine sanser en oplevelse på Delikatessetorvet på Runddelen. Her er noget for syns-, føle og smagssansen. Køb delikatesser med hjem fx. oste, pølser, olier, nødder, chokolade, brød og kager. Find også the, vine, cider, øl og andre spændende drikke.

Læs her om tid, sted og køb af billetter 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!