3 film i september: Bridget Jones, Swinger og Nick Cave

SwingerFoto: Pressefoto fra filmen Swinger.

Holder du af komedier med drama i kærligheden eller foretrækker du dokumentar og mørk musik, så er her tre gode bud på premierefilm i september.

Bridget Jones’ Baby

Det skal ikke være nemt for Bridget Jones (Renée Zellweger), som i sine to forrige film burde have rendt hornene af sig og slået sig ned med sin hjertes udkårne. I Bridget Jones’ liv bliver der nemlig aldrig udtømt for mænd ’to-die-for’, og Bridgets genvundne singlestatus bliver hurtigt udfordret af en graviditet og hele to potentielle fædre.

Filmen holder ironien ved at placere to førsteelskere fra hvert sit segment og fædreland i rollerne som mulige fædre til Bridgets barn. Naturligvis er det gengangeren Mark Darcy alias Colin Firth, som vi bl.a. husker som elegant adelsmand i Jane Austens Fornuft og Følelse. Som hans uhyggeligt charmerende modstykke møder vi amerikaneren Patrick Dempsey, bedre kendt som hjernekirurgen Dr. Derek Shepherd i tv-serien Greys Hvide Verden.

Bridget Jones’ Baby har premiere i biograferne 15. september.

Utroskab i swingerklubben

Det er ikke svært at forestille sig de latterkramper, man kan få med Rytteriet i en Swingerklub. I filmen Swinger møder vi da også makkerparret Rasmus Botoft og Martin Buch, sidstnævnte i hovedrollen som Adam, der keder sig i sit perfekte, men rutineprægede liv. Selv den årlige udflugt med swingerklubben smager af rutine og forudsigelighed – lige indtil den unge Patricia dukker op og giver Adam anledning til det eneste forbudte: At forelske sig!

Filmen er instrueret af Mikkel Munch-Fals og Patricia spilles af Natalie Madueno, der fik sit gennembrud som ambitiøs chefjurist i tv-serien Bedrag. Mille Dinesen og Birthe Neumann er også på rollelisten.

Swinger har premiere den 22. september.

Verdenspremiere på Nick Cave film og album

Det er en verdenspremiere, når Nick Cave-dokumentaren ’One more time with feeling’ bliver vist i alverdens biografer i dag den 8. september, dagen før release på Caves 16. album ’Skeleton Tree’. Her får fans verden over ikke bare mulighed for at smughøre de nye numre under studieoptagelserne fra filmen, men får også et rystende indblik i den tragiske historie bag netop dette album og Caves mørke tekster. Filmen beskrives som ’Et skrøbeligt, råt og ærligt vidnesbyrd fra en kunstner, der prøver at finde vej i mørket’ og er instrueret af Andrew Dominik.

One More Time with Feeling har premiere i dag den 8. september. 

Læs mere om Bridget Jones’ Baby og køb billetter her.

Læs mere om Swinger og køb billetter her.

Læs mere om ’One more time with feeling’ og køb billetter på filmens hjemmeside her. 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!