Guiden til tre forrygende nytårsfester

Party Like GatsbyFoto: Vega bliver rammen om en extravagant Gatsby inspireret nyårsfest. Foto: Party Like Gatsby.

Hvis du endnu ikke ved, hvordan det nye år skal skydes ind, så får du her tre forskellige bud på en festlig nytårsaften; Den extravagante Gatsby fest, den rytmiske salsadanse fest og det gastronomiske michelinfestfyrværkeri.

Er nytårsplanerne stadig ikke helt på plads? Frygt ej! Vi har fundet tre forskellige nytårsfester til dig. En til dig, der elsker extravagante fester inspireret af 1920’ernes Gatsby , en til dig, der holder af latinamerikanske rytmer og dans og en til dig, der nyder at lade dig forkæle af gastronomi fra Michelinstjerne kokke.

Party like Gatsby på Vega

Party Like Gatsby

Foto: Party Like Gatsby.

Jan Gatsby er manden bag denne glamourøse nytårsfest. Han rejser rundt i Europa for afholde Gatsby inspirerede fester for at gøre mennesker glade. Tilfældigvis lægger han og hans entourage vejen forbi København på selveste nytårsaften.
Iklæd dig 1920’ernes ekstravagante og sporty stil med hatte, fjer og glitrende smykker eller din bedste kjole eller smoking. Du vil blive ført gennem en fortryllende og sjov nat med fantastisk livemusik, shows med dygtige cirkusartister og andre underholdende indslag. Festen begynder kl. 21.00 og slutter kl. 04.00.

Party like Gatsby finder sted på Mad Mansion Copenhagen, Enghavevej 40 (VEGA), København V.

Læs mere om nytårsaften med Gatsby-tema.

Ekstraordinært nytår ved vandet på The Standard

The Standard - Studio

Foto: The Standard.

Hvis aftenen skal være helt ekstraordinær, foreslår vi at booke bord på Michelin restauranten, STUD!O, som er den ene halvdel af The Standard. Her er der lagt op til den helt store gastronomiske oplevelse. Aftenen starter med et nøje udvalgt glas champagne. Herefter skal du smage dig gennem det nordisk-chilensk inspirerede køkkens sammensætning af 12 serveringer med dertilhørende vine.
Nyd den spektakulære menu med udsigt over Københavns Havn. Når klokken slår nytåret ind, er der mulighed for at opleve nattehimlen oplyst af det smukke nytårsfyrværkeri og se det genspejle sig i vandet. Middagen starter klokken 18.30 og slutter klokken 23.30.

The Standard ligger på Havnegade 44, 1058 København K. 

Læs mere om nytårsaften på The Standard her.

Nytår med latinrytmer på Club Mambo

Mambo Club

Foto: Mambo Club.

På Club Mambo i indre København er der stemt op til et nytår med fest og dans. Klubben er kendt for sine salsa- og sambaklasser, og på nytårsprogrammet er de latinamerikanske danse ingen undtagelse. Der er nemlig planlagt danseundervisning, hvorfor der ingen undskyldning er for ikke at danse kroppen ind i det nye år. Der vil derudover være inkluderet blandt andet velkomstdrink, 4-retters menu, bobler og kransekage til de, der køber en helaftensbillet.
Til nytårsfest på Club Mambo er du sikret en fornøjelig aften med dans til langt ud på natten.
Klubben ligger tæt på Rådhuspladsen, så klokken tolv kan det store fyrværkerishow opleves på tæt hold.

Club Mambo ligger på Vester Voldgade 85, 1552 København V.

Du kan læse mere nytår på Club Mambo her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!