5 specialbutikker med atmosfære

A. C. Perch's Thehandel.

Skjult blandt Københavns mange ordinære butikker finder du et væld af lækre specialbutikker med en særlig atmosfære. Her får du fem af slagsen, som helt klart er et besøg værd.

A.C. Perchs Thehandel

På en smal sidegade til Købmagergade ligger den lille, fine tehandel ’A.C. Perch’, der emmer af hygge og god atmosfære. Den lille idylliske butik er gået i arv over flere generationer, man mærker derfor hurtigt nostalgien, når man først sætter foden inden for døren. Her møder man en bred duft af alverdens forskellige teer med over 100 forskellige teblandninger. Blandt varianterne finder du hvid te, sort te, økologisk te, oolong te, urtete og meget mere. Du kan enten købe dine tefavoritter med hjem eller nyde din te i Perchs Tea Room oven over butikken.

Du finder A.C. Perch på Kronprinsensgade 5, 1114 København K. Butikken holder åbent mandag-fredag kl. 9-17.30 og lørdag kl. 9.30-16.

Se udvalget af te på hjemmesiden her

Kaktus København

På den fine lille brostensbelagte vej på Jægersborggade finder du en stikkende forretning. Her holder Kaktus København nemlig til, som er Danmarks første og eneste konceptbutik for kaktusser og sukkulenter. Når du træder ind i butikken, bliver du hurtigt mødt af den velkendte nordiske, minimalistiske stil, og det er ikke tilfældigt. Kaktus Københavns projekt har nemlig været at tage de eksotiske og skulpturelle planter og tilpasse dem vores nordiske indretning. Butikken stråler af, hvordan kaktussen er perfekt til at skabe en unik og grøn indretning til hjemmet – og som et ekstra plus er de nemme at holde. Udover kaktusser og sukkulenter sælger butikken også smukt, håndlavet keramik, kaktuskunst, hængekrukker og potter. Så der er rigeligt at komme efter til hjemmet.

Kaktus København ligger på Jægersborggade 35, 2100 København N. De holder åbent tirsdag-fredag kl. 11-18 og lørdag kl. 10-16.

Læs mere om butikken her

Et udvalg fra Kaktus Københavns hyggelige lille butik.

Et udvalg fra Kaktus Københavns hyggelige lille butik.

Shop

På Værnedamsvej i Københavns “Lille Paris” blandt små caféer og delikatesseforretninger ligger modebutikken ’Shop’. En hyggelig lille butik, som forhandler tre forskellige mærker – Froks, Molberg og Second Arrival. Butikken drives af et søskendepar og en veninde. Maja, Isabella og Melissa, der hver især har en stærk signaturstil, som de bruger til at sætte et helt særligt, personligt præg på kollektionerne. En stil man hurtigt mærker i den lille karakteristiske forretning, hvor den hyggelige atmosfære straks giver lyst til at gå på opdagelse i tøjet. I butikken finder du også et bredt udvalg af smykker accessories og boliginteriør fra andre danske designere.

Du finder butikken på Værnedamsvej 3A, 1819 Frederiksberg C. De holder åbent mandag-fredag kl. 11-18 og lørdag kl. 11-16.

Læs mere om butikken her

Indenfor hos den moderigtige butik 'Shop'.

Indenfor hos den moderigtige butik ‘Shop’.

KAFFE

Drik kvalitetskaffe, få kaffeundervisning og kom til kaffeevents på denne lille idylliske kaffebar. Her er der ifølge baren selv »plads til alle «. Man mærker hurtigt, hvordan stedet oser af hjemlig hygge, når man træder ind for at nyde en aromatisk smagsoplevelse. Hos KAFFE serverer de nemlig kaffe af høj kvalitet, hvor du kan få den enten blød, rund, skarp eller syrlig. Til gengæld er den aldrig bitter eller tør. Ud over kaffe byder baren også på te, juicer, sodavand, morgenmad og ristet rugbrød med ost eller pølse. Et lækkert sted at starte sin morgen.

Du finder KAFFE på Istedgade 90, 1650 København V. De holder åbent mandag-fredag kl. 8-22 og lørdag-søndag kl. 9-22

Læs mere om KAFFE her

Den hyggelige betjeningspult hos KAFFE.

Den hyggelige betjeningspult hos KAFFE.

Sømods Bolcher

Hos Sømods Bolcher får du hjemmelavede Bolcher som i gamle dage, når bolcheriet producerer de små lækkerier efter den samme traditionelle opskrift. Både de gamle maskiner og metoder tages i brug, og der bruges kun ægte, naturlige råvarer uden kunstige smags- og farvestoffer. Sortimentet rummer blandt andet Kongen af Danmark, Bismarck, Althea og karamelbolcher. Derudover forhandler de et udvalg af sukkerfri bolcher og håndlavede slikkepinde. Det er derfor umuligt ikke at blive en smule lækkersulten ved tanken.

Du finder Sømods Bolcher på Nørregade 24 og 36b, 1165 København K.

Se åbningstider her

Læs mere her

Lækkerier fra Sømods Bolcher.

Lækkerier fra Sømods Bolcher.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!