Korsbæk på Bakken

Spil med i Matador-quizzen om Korsbækmesterskabet, opfrisk dansetrinene med frk. Violet som kyndig instruktør til Misse Møhges akkompagnement, tag en guidet tur i Algade eller se det for dig selv

Allerede inden Korsbæk var færdigbygget på Bakken havde 35.000 reserveret oplevelser i den populære fremstilling af Danmark i 1930’erne og 1940’erne.

Skab dit eget afsnit af Matador

TV-serien, som kontinuerligt har lagt gader øde, er nu rykket ind i Korsbæk på Bakken med den absolut modsatte intention, nemlig ønsket om menneskemylder i Algade. Forestil dig et afsnit af Matador og gør det levende, når du besøger en af de fem tematiserede restauranter eller nogle af butikkerne, der er genskabt på Bakken i den folkekære stil. Mød personerne fra serien og hør, hvad der blev af dem, da 24. afsnit sluttede.

Biksemad til 1,95 kr.

Den 14. juni er der byfest i Korsbæk på Bakken med alskens sjove indslag i gaden og Bolts biksemad til tidligere tiders pris – og du er inviteret. Måske møder du Kvik og grisehandleren eller nogle af de andre velkendte og helt særlige karakterer fra Matador-serien. De skal være med til at give dig en ganske særlig oplevelse af at træde ind i Danmark, som det var engang.

Maude tager imod

De fem forskellige restauranter har hver sit særpræg, de fortæller historier med teater-i-miljø, hvor skuespillere improviserer på baggrund af det familiære persongalleri. Maude er værtinden, som tager imod og styrer dig sikkert igennem eftermiddagsvisit, festtaffel eller frokost hos familien Varnæs. Er du til det meget højtidelige tager Postgården høfligt imod, og den mindre filtrede version finder du på Jernbanerestauranten.

Læs mere om Korsbæk på Bakken her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!