Guide: Hold påskeferie på hotel i København

Manon Les SuitesFoto: Manon Les Suites.

Har du nogensinde overvejet, hvordan det er at være turist og holde ferie i din egen hovedstad? Hvis ikke, så er påskeferien en oplagt mulighed for at prøve det af. Oplev f.eks. de balinesiske troper midt i København eller book et værelse med en formidabel udsigt.

Mange danskere rejser udenlands i påsken for at koble af og vinde ny energi i det ellers kolde Danmark. Det kan dog blive en dyr fornøjelse, når priserne på hoteller og flybilletter er skruet helt op. Men du behøver faktisk ikke at rejse og betale i dyre domme for at puste ud og komme væk fra hverdagen. Vi foreslår, at du giver din egen by en chance og holder påskeferie i København. Vi har her samlet 5 hoteller, som kan give dig påskeferieafslapning uden at du behøver at rejse væk.

Manon Les Suites

Manon Les Suites

Foto: Manon Les Suites.

Er tid og pengepung ikke til en lang tur ned til sol og varme, så er Manon Les Suites midt i København et billigt alternativ til en tropisk get-away. Når du går ind på hotellet, finder du i midten et atrium med pool, loungeområde og bløde liggestole. Du er omgivet af frodige palmer og store parasoller, og det er let at blive overbevist om, at du er tættere på ækvator, end du egentlig er! På Manon Les Suites kan du virkelig koble af og nyde nogle eksotiske påskedage i Danmark. Fordyb dig i en god bog, hop i poolen eller nyd en cocktail, mens du drømmer dig væk til varmere himmelstrøg. Hotellet blev i 2016 renoveret af ejerne, Sandra og Marc Weinert, som har hentet inspiration fra Bali.

Hotellet ligger på Gyldenløvesgade 19, 1600 København V.

Læs mere om Manon Les Suites her. 

Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Foto: ABB.

Man kan nok ikke komme udenom, at Tivoli rimer på ferie. Tivoli er lig med underholdning, dejlige stunder og hygge, som er de samme faktorer, der gør en ferie god. Når man bor på Tivoli Hotel kan man forene vildskab og hygge. Hotellet har indendørs pool, og to spisesteder er at finde bygningen. Du kan få en saftig bøf på Restaurant Mash eller luksuriøs sushi på det populære Sticks’n’Sushi. I selve Tivoli, som ikke ligger langt fra hotellet, kan man prøve sjove forlystelser, og med et turpas er der ingen, der bestemmer antallet af ture. I Tivolis have kan man hygge sig ved at spankulere rundt i den påskepyntede have og besøge fine påskeboder. Under påskedagene byder flere af havens restauranter byder på en påskefrokost-menu, så højtiden kan fejres med en smagfuld madoplevelse.

Tivoli Hotel ligger på Arni Magnussons Gade 2, 1577 København. 

Læs mere om Tivoli Hotel her.

Axel Hotel Guldsmeden

Axel Hotel Guldsmeden

Foto: Guldsmeden Hotels.

På livlige Vesterbro ligger Axel Hotel Guldsmeden, som byder på et ophold med mange muligheder. Du bliver indkvarteret på et værelse, hvor en stor del af indretningen er med møbler af træ. Der er persiske tæpper på gulvet og kunst på væggene. Alt sammen skaber en naturlig og afdæmpet stemning i rummene. Uden for værelserne går træmøblerne igen, dog dominerer mørkere farver på væggene, men med en vis varme skaber de ro og en intim atmosfære.

Hotellet har en hyggelig gårdhave med loungeområde, sofaer og grønne planter i forskellige størrelser. Den store pejs varmer haven op på de køligere dage, og skulle det ikke være nok, bliver der tændt for varmelamper. Så skulle det kolde vejr fortsætte ind i påsken, er der altså mulighed for at nyde en varm kop kaffe udenfor.

Alex Hotel har også et spa, hvor du kan nyde en dag i jacuzzi, sauna og dampbad med æteriske olier. Belysningen i spaområdet er primært fra levende lys, hvilket skaber en varm og behagelig spaoplevelse. Kom helt ned i gear hos Axel Hotel Guldsmeden og nyd deres økologiske og overdådige morgenmadsbuffet!

Axel Hotel Guldsmeden ligger i Colbjørnsensgade 14, 1652 København. 

Læs mere om Axel Hotel Guldsmeden her.

Hotel Bella Sky Copenhagen

Hotel Bella Sky Copenhagen

Foto: Hotel Bella Sky Copenhagen.

På Amager finder du det moderne 4-stjernede Hotel Bella Sky Copenhagen. Udefra kommer hotellets andersledes arkitektur til syne med trapezformede vinduer, som går fra gulv til loft på hvert enkelt værelse. Indvendigt skaber de et skønt lysindfald i værelserne, der desuden har en fortrinlig udsigt over København. Du bor på et skandinavisk indrettet værelse, hvor stilen er nutidig og minimalistisk. Rummenes rene linjer og rolige farver skaber en afdæmpet atmosfære, som er perfekte rammer for en afslappet get-away.
Faciliteterne tæller mange, og deres Aqua Spa er bestemt et besøg værd, om du bor på hotellet eller ej. Her træder du ind i et stort, stilrent spa og kan koble af i en oase af velvære. Bella Sky Spa har flere forskellige tilbud på spa og behandlinger, som alle tager dig væk fra hverdagens travlhed og forkæler din sjæl.

Bella Sky ligger på Center Boulevard 5, 2300 København.

Læs mere om Hotel Bella Sky og Bella Sky Spa her.

Phoenix Copenhagen

Phoenix Copenhagen.

Foto: Phoenix Copenhagen.

På Phoenix Copenhagen lover de et eksklusiv ophold og ren forkælelse. Hotellets indretning er inspireret af den franske konge Louis d. 16’s tid med et antikt, elegant og luksuriøst præg. Phoenix Copenhagen ligger på Bredgade i indre København. Området er fyldt med seværdigheder, som kan opleves på en tur på gåben. Tag turist-brillerne på og spadser fra hotellet til Amalienborg, videre forbi Marmorkirken, se Den Lille Havfrue ved Esplanaden og fortsæt ruten rundt på Kastellet. Om aftenen kan en middag på hotellets restaurant, Von Plessen, nydes. Her serveres retter med spor af fransk gastronomi.

Hotel Phoenix Copenhagen ligger i Bredgade 37, 1260 København K.

Læs mere om Phoenix Copenhagen her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!