Grænser for Kærligheden på Bremen Teater

Otte danskere fortæller hver deres personlige fortælling om kærlighed til et menneske, der ikke er dansk. Tidligere tv-meteorolog Henrik Voldborg og hans belgiske kone er medstiftere af Ægteskab Uden Grænser, der arrangerer sammen med Forvandlende Fortællinger.

Kærlighed eksisterer mellem mennesker overalt. Kærlighed er grænseløs og alligevel kan den være forbudt. Sådan er det også i Danmark, hvor tusindevis af danskere begrænses i at leve sammen med dem de elsker. Det er en problematik, som initiativet Forvandlende Fortællinger og foreningen Ægteskab Uden Grænser stiller skarpt på den 13. juni på Bremen Teater under overskriften Grænser for Kærlighed.

Her vil otte modige danskere dele hver deres personlige fortælling med publikum. De favner alt fra stormende forelskelser og digitale kærlighedseventyr til savnede bedsteforældre, tunge sagsmapper og den lovgivning, der enten styrker kærligheden eller ødelægger den. Der loves en aften, hvor man kan få lov til både at grine, græde og reflektere.

Unikt kig ind i overset virkelighed

Henrik Voldborg, den legendariske tv-meteorolog på DR, og hans belgiske kone Anne Marie, var i 1996 med til at stifte Ægteskab Uden Grænser. Deres drøm var, at foreningen kunne sikre danske borgeres ret til frit at vælge deres ægtefælle og bo sammen i Danmark uanset ægtefællens nationalitet. I dag, 20 år senere, er lovgivningen mere stram og omfattende end nogensinde før.

Denne aften på Bremen Teater vil partnerskabet mellem Ægteskab Uden Grænser og  Forvandlende Fortællinger hylde kærligheden på tværs af grænser og samtidig give publikum et unikt kig ind i en ofte overset og kompliceret verden, hvor mennesker ikke tager deres frihed for givet. Denne aften handler om frihed til kærlighed.

”Grænser for Kærlighed” kan opleves mandag den 13. juni kl. 20.00 på Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København V.

Bestil billet til ”Grænser for Kærligheden” på Bremen Teater her.

Læs mere om Ægteskab Uden Grænser her.

Læs mere om Forvandlende Fortæller her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!