Gådefuld underholdning i København

Løs gåder og knæk koder for at komme ud af Mystery Room i tide.

Gådejagt og udfordrende koder, der skal knækkes for at undslippe. Lyder det sjovt? Så slip din kreativitet løs hos Mystery Makers og andre underholdende spilskabere.

Hvis du trænger til at sætte kreativiteten og de små grå på en prøve, kan du udfordre dig selv og dine venner med disse sjove og gådefulde spil.

Mystery Room

Hos Mystery Makers i København bliver du spærret inde i et mystisk rum i 60 minutter. Den eneste vej ud, er ved at finde kryptiske objekter, løse gåder og knække koder. I de forskellige Mystery Rooms kan man være en hel gruppe, så her har man virkelig mulighed for at opdage hinandens skjulte talenter.

Man kan vælge mellem ’The Killing Room’ eller ‘The Lab’. Her er man enten spærret inde af en ond seriemorder eller låst inde i et hemmeligt laboratorium, hvor den eneste vej ud er samarbejde, intelligens og instinkt.

Begge rum er placeret ved Esplanaden i Indre By i København.

Læs mere om Mystery Room her

Book tid til en af rummene her

Gådejagt på Christiansborg Slot

Nu kan du blive hovedpersonen i en helt ny gådejagt inspireret af Da Vinci Mysteriet, når Mystery Makers inviterer dig ind i Christiansborg Slots kongelige sale. Gådejagten hedder ’Magtens Hemmelighed’, og tager udgangspunkt i de mange magtfulde postioner på slottet. Du skal blandt andet finde spor og løse gåder i Dronningens Håndbibliotek, Riddersalen med Bjørn Nørgaards gobeliner og Tronsalen for at fuldføre mysteriet.

For at være med i gådejagten køber man en Mystery Box, som gælder for op til 10 personer.

Du finder gådejagten på Prins Jørgens Gård 1, 1218 København.

Læs mere om gådejagten på Christansborg Slot her

TimeQuest

Hos TimeQuest Copenhagen skal du prøve at undslippe et rum, som begynder med en mystisk videobesked, hvor en stemme udfordrer holdet til at spille. Her kan man dele holdene ud i forskellige rum, og dyste mod hinanden og tiden, som er knap. For at undslippe har holdet i alt 60 minutter til at finde og løse skjulte objekter, hemmelige koder, hints og mysterier.

Du kan blandt andet prøve rummene ’Bomben’, ’Banken’, Laboratoriet’ og ’Prison Break’. Der er plads til et forskelligt antal personer i hvert rum, dog maks 6 personer.

TimeQuest ligger ved Nyhavn i Lille Strandstræde i hjertet af København.

Læs mere om TimeQuest Copenhagen her

Book tid til TimeQuest her

 

 

 

 

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!