Nørrebro Teater

Nørrebro Teater er et nytænkende teater med fokus på udvikling af den moderne komedie, stand-up-teater og rockende, nykomponerede musikforestillinger.

Der tilbydes medlemmerrabat til udvalgte forestillinger i Nørrebro Teater. Se oversigt over forestillingerne her. Derudover udlodder Nørrebro Teater fribilletter i forbindelse med konkurrencer på OplevByenXTRA.

Nørrebro Teater er Københavns største komediescene. Repertoiret består af nye såvel som velkendte stykker, der er nyfortolket af nogle af Danmarks sjoveste mænd og kvinder. Temaerne spænder fra romantisk komedie til reggae-dunkende, politisk satire.

Teater med kant
Nørrebro Teater har siden sin start i 1886 bestemt ikke været noget forfinet sted. Beliggenheden i Ravnsborggade på den ”forkerte” side af søerne gjorde det ikke bedre. Men folket kom, og Nørrebro Teater var et socialt samlingssted for mange familier, som ikke havde plads til at holde selskab i deres trange lejligheder.

Adskillige folkekære skuespillere fik deres gennembrud på Nørrebro teater, heriblandt Osvald Helmuth, som i 1929 brød igennem med ”Ølhunden glammer”. Poul Reichardt er en anden af Nørrebro Teaters helt store stjerner, der i 1945 slog igennem med et ordentligt sømandspotpourri.

En stand-up komiker tager over
I 2007 overtog Kitte Wagner og Jonatan Spang Nørrebro Teater og lagde ud med rockmusicalen ”Hedwig and the angry inch”. I 2009 overtog Nørrebro Teater det tidligere Rialto Teater på Smallegade, som nu er omdøbt til Frederiksbergscenen. Den kommende sæson byder bl.a. på musical, totalteater, komedie, stand-up og meget mere.

Praktisk information

Adresse
Ravnsborggade 3
2200 København N

Kontakt
Telefon: 35 20 09 00
Hjemmeside

Entrepriser
Afhænger af den enkelte forestilling

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!