Grand Teatret

Se aktuelle og kommende film →

Den kunstneriske film har alle år været hjørnestenen i biografens program, der i 2006 fik prisen som Europas bedste ved Europa Cinemas Awards – kåret blandt mere end 600 biografer i over 30 lande

Der gives medlemmerrabat på 10 kr. til alle spillefilm i Grand Teatret mod forevisning af medlemskort i entréen. Derudover udlodder Grand Teatret løbende fribilletter i forbindelse med konkurrencer på OplevByenXTRA.

Grand Teatret er en af Københavns få uafhængigt drevne premierebiografer. Anton Rosens bygning har fungeret som biografteater siden 1913 og var i gamle dage kendt som Filmens Kongelige Teater. Ud over det faste repertoire lægger Grand også hus til en vifte af festivaler og kulturarrangementer.

Grand Café
I caféen kan man nyde varme og kolde drikke samt et udvalg af små retter og desserter. Kaffen er økologisk og Fair Trade af mærket Jamao. Husets the er fra A.C. Perch’s Thehandel og vinen fra Kjær og Sommerfeldt. På menuen er bl.a. quiche fra L’education Nationale og kager fra Dessertdragen. Grands café er udstyret med et stort boghjørne, hvor det nyeste fra forlagene står fremme sammen med filmhistoriske godbidder fra Peter Emil Refns bogsamling og på væggene hænger værker udført af nogle af Danmarks vigtigste yngre kunstnere.

Praktisk information

Adresse
Mikkel Bryggers Gade 8 
1460 København K

Kontakt
Telefon: 33 15 16 11
Hjemmeside

Åbningstider
Mandag – Søndag: kl. 11.00 – 22.30

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!